celo53
SSANGYONG ACTYON SPORTS 4X4 AT.
Pazar günü öğleden sonra kısa bir Kartepe gezisi ;D

ben de orda idim ama bu hangi yol ki greenparka kadar kar yoktucelo53' Alıntı:Birde video ekleyelim tamam olsun,sadece müziği için bile izlenir ;D
http://www.youtube.com/watch?v=Bj-IJ7WMJ7E
Bu yol otele çıkmadan ayrılan kuzuyayla yolu.Siz asfalttan otel yoluna çıkmışsınız o yüzden buraları göremediniz.Kartepe kalabalıktı ama kuzuyaylaya çıkabilen bir kaç araç vardı onlardan biride bendim.JUNİOR' Alıntı:ben de orda idim ama bu hangi yol ki greenparka kadar kar yoktu
Evet bayağı çoğalmış kuzuyayla yolunu dün açmışlar bir taraftan açıyorlarmış bir taraftan yolun kenarına biriken karlar kapatıyormuş.Yukardan gelen bir araca yol vereyim derken battım yolun kenarına Allahtan gelen araçta vinç vardı bağlayıp hemen yola aldılar beniAssasin' Alıntı:Kar çoğalmış..![]()
çok karlı yolmuş herhalde gelemezdim ordan ama çok keyifliimiş ;Dcelo53' Alıntı:Bu yol otele çıkmadan ayrılan kuzuyayla yolu.Siz asfalttan otel yoluna çıkmışsınız o yüzden buraları göremediniz.Kartepe kalabalıktı ama kuzuyaylaya çıkabilen bir kaç araç vardı onlardan biride bendim.
Doğrudur,kar durumu böyle olunca biz grup olarak yolda fazla oyalanmıyoruz.Çığ tehlikesi oluyor çünkü.Geçen tesisin sahibiyle yolda karşılaştık,ertesi gece geçtikten hemen sonra çığ düştüğünü söyledi.celo53' Alıntı:Evet bayağı çoğalmış kuzuyayla yolunu dün açmışlar bir taraftan açıyorlarmış bir taraftan yolun kenarına biriken karlar kapatıyormuş.Yukardan gelen bir araca yol vereyim derken battım yolun kenarına Allahtan gelen araçta vinç vardı bağlayıp hemen yola aldılar beni![]()
Evet oldukça keyifliydiJUNİOR' Alıntı:çok karlı yolmuş herhalde gelemezdim ordan ama çok keyifliimiş ;D
Edizim beraberde gideriz gönüller bir olsunactyon sports 4x4' Alıntı:Selim Abi yalnız mı takıluyorsun artık bizi niye çağırmadın ???
şaka bi yana iyi gezmişsin paylaşım için sağol