19-02-2012 KARTEPE VE SSANGYONG ACTYON SPORTS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celo53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,916

celo53

SSANGYONG ACTYON SPORTS 4X4 AT.
Yer
İSTANBUL-Pendik
Pazar günü öğleden sonra kısa bir Kartepe gezisi ;D

DSC03214.JPG

DSC03215.JPG

DSC03216.JPG

DSC03217.JPG

DSC03218.JPG

Etiketler

Ynt: 19-02-2012 KARTEPE VE SSANGYONG ACTYON SPORTS

arabanızda kar lastiği mi var ?

Paylaşım süper özellikle videodaki müzik ile beni o karda zincir bile tutamazdı ;D

JUNİOR' Alıntı:
ben de orda idim ama bu hangi yol ki greenparka kadar kar yoktu
Bu yol otele çıkmadan ayrılan kuzuyayla yolu.Siz asfalttan otel yoluna çıkmışsınız o yüzden buraları göremediniz.Kartepe kalabalıktı ama kuzuyaylaya çıkabilen bir kaç araç vardı onlardan biride bendim.

Assasin' Alıntı:
Kar çoğalmış.. :smiley:
Evet bayağı çoğalmış kuzuyayla yolunu dün açmışlar bir taraftan açıyorlarmış bir taraftan yolun kenarına biriken karlar kapatıyormuş.Yukardan gelen bir araca yol vereyim derken battım yolun kenarına Allahtan gelen araçta vinç vardı bağlayıp hemen yola aldılar beni :smiley:

celo53' Alıntı:
Bu yol otele çıkmadan ayrılan kuzuyayla yolu.Siz asfalttan otel yoluna çıkmışsınız o yüzden buraları göremediniz.Kartepe kalabalıktı ama kuzuyaylaya çıkabilen bir kaç araç vardı onlardan biride bendim.
çok karlı yolmuş herhalde gelemezdim ordan ama çok keyifliimiş ;D

celo53' Alıntı:
Evet bayağı çoğalmış kuzuyayla yolunu dün açmışlar bir taraftan açıyorlarmış bir taraftan yolun kenarına biriken karlar kapatıyormuş.Yukardan gelen bir araca yol vereyim derken battım yolun kenarına Allahtan gelen araçta vinç vardı bağlayıp hemen yola aldılar beni :smiley:
Doğrudur,kar durumu böyle olunca biz grup olarak yolda fazla oyalanmıyoruz.Çığ tehlikesi oluyor çünkü.Geçen tesisin sahibiyle yolda karşılaştık,ertesi gece geçtikten hemen sonra çığ düştüğünü söyledi.

Selim Abi yalnız mı takıluyorsun artık bizi niye çağırmadın ???
şaka bi yana iyi gezmişsin paylaşım için sağol

actyon sports 4x4' Alıntı:
Selim Abi yalnız mı takıluyorsun artık bizi niye çağırmadın ???
şaka bi yana iyi gezmişsin paylaşım için sağol
Edizim beraberde gideriz gönüller bir olsun :smiley: Programsız bir geziydi öğleden sonra hadi çıkalım dedim çıktık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler