muhacir
Kamp II
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100
valla mustafa beyin jantlar uyarsa alalım onları abi...
valla mustafa beyin jantlar uyarsa alalım onları abi...
ersel' Alıntı:tekzip 182 km ??????????????????????????
EN YAKIN ZAMANDA RADAR MAKBUZUNU BULAYIM SAKLIYORDUM BÜROMDA BULACAM ONU TARATTIRIPYAYINLARIM
zaten trafik polisleri bile geri gönderdiler beni radar aracına bu ne diye..
motorumda ingiltereden geldi türkiyede kullanılan pompalardan değil farklı bir pomoa ve intercoolerde orjinal olarak geldi....
abim saolasınersel' Alıntı:ben cumadan sonra bir ilgileneyim bugün veya yarın takarım aracın üzerine fotoraflıyım sende gör beğenirsen pazarlık et al kardeşim ben sana tüm detaylarını fotoraflarım üzme tatlı canını sen
abi bunlar senin jantlarmı mustafa beyinkilermi ? mustafa beyin ilana koyduğu resimlerde daha temiz görünüyorlardıersel' Alıntı:macır incele jantların birini buldum burada ona göre bak işte
Allah razı olsun abiersel' Alıntı:yaw dostum bu mustafa beyin stpnesindeki jant diğerleri daha temiz olması lazım onları almış çorluya geri götürmüş bende bunu buldum sana yalancı çıkıyım diye taktım aracaımın üzerine çektim fotoları kalanı mustafa beyle konuş dediğim gibi bu cj sinin üzerinde stpneydi tamirciye sordum ölçüler aynı bu da onlarla aynı model dedi bende çektim işte ;D ;D ;D
eeeeeee abi arac içindeki arazi vitesi o işe yaramıyormu ???ersel' Alıntı:aga onlar hub yani benim ön akslar sabit değil onlara aks kilidi de deniyo ben düz yola çıktığm zaman sanzımanı arka çekerlere ayırıyorum öndende hubları çıvirip boş konumuna alıyorum makina tam manasıyla 2 çekere düşüyo yani