1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,559

Etiketler
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

ben cumadan sonra bir ilgileneyim bugün veya yarın takarım aracın üzerine fotoraflıyım sende gör beğenirsen pazarlık et al kardeşim ben sana tüm detaylarını fotoraflarım üzme tatlı canını sen

ersel' Alıntı:
tekzip 182 km ??????????????????????????

EN YAKIN ZAMANDA RADAR MAKBUZUNU BULAYIM SAKLIYORDUM BÜROMDA BULACAM ONU TARATTIRIPYAYINLARIM
zaten trafik polisleri bile geri gönderdiler beni radar aracına bu ne diye..
motorumda ingiltereden geldi türkiyede kullanılan pompalardan değil farklı bir pomoa ve intercoolerde orjinal olarak geldi....

lütfen kasmayın kendinizi pompa yada intercooler bu makinaya bu gücü veremez sabahtan beri benim yanıldığım bir durum varmı diye askamdan bile arkadaşları aradım . 2000 senesine kadar perkins 4 silindir orta sınıf hizmet motorunda 105 bg yi geçmemiş bunca yıldır modifiye işi ile de ilgilenirim doçun bu motoruna yapılabilecek özel bir modifiye tekniğide yok .en büyük gücü bu motor için sağlıyacağınız şekilde nos uygulamak oda devir kurtamıyo kol çıkar. ama yetinmedim hala araştırıyorum rektefiyeci arkadaşalar nekadar dalga geçsede bu işin peşini bırakmıyacağım zira ben 90 lık perkins motor atıp turbo intercool koyup pompaya lda işlemi yapıp 105 bg ye çıkarma hayalimi böyle bir işlemler yerine sizin pompa ve intercoolunuzle 170 bg ye çıkarabiliyorsam bırakın ingiltereyi amerikaya bile gidecem radar olayı içinde bende girdim ama hyundai ile 180 gösterdi dediler itiraz ettim kalibrasyona girdi .40 km fazla çıktı devletten paramızı zorda olsa aldık sende dene bence

ersel' Alıntı:
ben cumadan sonra bir ilgileneyim bugün veya yarın takarım aracın üzerine fotoraflıyım sende gör beğenirsen pazarlık et al kardeşim ben sana tüm detaylarını fotoraflarım üzme tatlı canını sen
abim saolasın :smiley:

macır incele jantların birini buldum burada ona göre bak işte

14012011369.jpg

14012011370.jpg

14012011371.jpg

14012011372.jpg

ersel' Alıntı:
macır incele jantların birini buldum burada ona göre bak işte
abi bunlar senin jantlarmı mustafa beyinkilermi ? mustafa beyin ilana koyduğu resimlerde daha temiz görünüyorlardı :smiley: anladığım kadarıyla ben 5X139.7 16 jant bakıcam

bu son 2 resmi az önce cektim.büyük bi aksilik olmassa arac yarın boyacıdan cıkıyor.son katını atacak ve teslim edecek.son kattan önceki en yeni hali bu

IMG_0400.jpg

IMG_0401.jpg

yaw dostum bu mustafa beyin stpnesindeki jant diğerleri daha temiz olması lazım onları almış çorluya geri götürmüş bende bunu buldum sana yalancı çıkıyım diye taktım aracaımın üzerine çektim fotoları kalanı mustafa beyle konuş dediğim gibi bu cj sinin üzerinde stpneydi tamirciye sordum ölçüler aynı bu da onlarla aynı model dedi bende çektim işte ;D ;D ;D

olacak olacak macır 2 ay sonra seninde çamur harbi fotolarını görecez galiba :D :smiley:

ersel' Alıntı:
yaw dostum bu mustafa beyin stpnesindeki jant diğerleri daha temiz olması lazım onları almış çorluya geri götürmüş bende bunu buldum sana yalancı çıkıyım diye taktım aracaımın üzerine çektim fotoları kalanı mustafa beyle konuş dediğim gibi bu cj sinin üzerinde stpneydi tamirciye sordum ölçüler aynı bu da onlarla aynı model dedi bende çektim işte ;D ;D ;D
Allah razı olsun abi :smiley: sana iş cıkartıyorum bende :D
ben mustafa beyle bağlantıya gecerim artık çok saol ersel abi

ersel abi senin bu poyralar neden değişik .difransiyeller değişik diyemi yoksa böyle yakışıklı kapaklarmı var satılan

aga onlar hub yani benim ön akslar sabit değil onlara aks kilidi de deniyo ben düz yola çıktığm zaman sanzımanı arka çekerlere ayırıyorum öndende hubları çıvirip boş konumuna alıyorum makina tam manasıyla 2 çekere düşüyo yani

ersel' Alıntı:
aga onlar hub yani benim ön akslar sabit değil onlara aks kilidi de deniyo ben düz yola çıktığm zaman sanzımanı arka çekerlere ayırıyorum öndende hubları çıvirip boş konumuna alıyorum makina tam manasıyla 2 çekere düşüyo yani
eeeeeee abi arac içindeki arazi vitesi o işe yaramıyormu ???

bak işgüzalık etmiyim ama parçaları alacağın zaman yeni parça için sana bir numara vereyim bu adamları ara doçun kitabını yazmışlar bunlar hele 4x4 ün :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: benim selamımı söyle her yere kargo ile parça yollarlar hemde yardımcı olurlar benide çok iyi tanırlar doçdan ötürü ;D ;D ;D ŞAŞMAZ OTO nuri ahmet şaşmaz 0212 297 01 24 onlarda hublarıda bulursun hemde daha ucuza

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR