Merhaba arkadaşlar,kendımı tanıtayım,32 yasındayım,buyukcekmece de cıftlıgımızde yasıyorum.asfalta 1100 metre mesafeden dolayı yaklasık 4 yıldır 8 ay boyunca o mesajeyı yuruyerek gırıp cıkıyorum.maddı durum ıtıbarı ıle bır lada nıva almayı dusunurken bu sıtede ferozayı gordum.okudum begendım.arastırdım derken sahıbınden.com dan bır araç satın aldım.
aracta motor ve yakın aksamı ,lastık bıtıktı.
motor leventte belemır otoda sıfır yapıldı.yakın aksamın tamamı japon parca ( orjınal cok pahalıydı) ıle degıstırıldı.4 adet goodyear wrangler at lastık koyduk.
225 -75 -15 ebatlarında.aractan sımdılık memnunum.
yapmam gerekenler ve merak ettıklerımı yazacagım.yardım edersenız cok sevınırım.
1) 4 cekere alınca dıreksıyon agırlasıyor bu normal mı ?
2) lastık ebatları 225-75-15 buyuk mudur?(herhangı bır surtme vs rastlamadım)
3)yukseltmek zorundayım,kısın cıddı bır camurun ıcınden gecerek cıftlıge gırıs cıkıs yapıyoruz.aracı zorlamadan gırıp cıkabılecegım yukseklık gereklı.
4)tam kış geldıgınde traktor lastıgı desenlı lastıkten takmak ıstıyorum,nerden nasıl bulurum?
5)hardtop yaptırmak ıstıyorum,bu konuda tecrubesı ıolan veya ıkıncı el bulabılecegım bır yer varmıdır?
resımlerı eklıyorum.
aracta motor ve yakın aksamı ,lastık bıtıktı.
motor leventte belemır otoda sıfır yapıldı.yakın aksamın tamamı japon parca ( orjınal cok pahalıydı) ıle degıstırıldı.4 adet goodyear wrangler at lastık koyduk.
225 -75 -15 ebatlarında.aractan sımdılık memnunum.
yapmam gerekenler ve merak ettıklerımı yazacagım.yardım edersenız cok sevınırım.
1) 4 cekere alınca dıreksıyon agırlasıyor bu normal mı ?
2) lastık ebatları 225-75-15 buyuk mudur?(herhangı bır surtme vs rastlamadım)
3)yukseltmek zorundayım,kısın cıddı bır camurun ıcınden gecerek cıftlıge gırıs cıkıs yapıyoruz.aracı zorlamadan gırıp cıkabılecegım yukseklık gereklı.
4)tam kış geldıgınde traktor lastıgı desenlı lastıkten takmak ıstıyorum,nerden nasıl bulurum?
5)hardtop yaptırmak ıstıyorum,bu konuda tecrubesı ıolan veya ıkıncı el bulabılecegım bır yer varmıdır?
resımlerı eklıyorum.