2004 Cherokee 3.7 Mi? 2001 Mercedes Ml 320 Mi?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esclavodedios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,215
Ben konunun başını kaçırmışım zaten yazım kj değil xj üzerine 2004 grand chorekee 2.7 ve ml 320 bu araçların her ikisinide kullandım ML tam bir suv araçtır.
 

Etiketler
ML asfalt sürüşde yani şehir içinde Yumuşak bir sürüş sağlarmı ? Çok merak ediyorum...

Asfaltta sert olmayan bir jip arıyorum....

Nissan xtrail 2.0 dizel kasaları , ml 320 kasa , hyundai santa fe 2.2 , toureg , volvo xc90 t5 serileri arasında kaldım :(
 


volvo ve vw den uzak durmanı tavsiye ederim, diğerleri içinden -konuyu takip ettiğim kadarı ile- senin kullanım ve bütçe tarzına hitap edebilecek en yakın araç bence 2.2 santa fe, tabi dizel diye çok düşük bir tüketim bekleme ama görece diğerlerinden daha az yakar. x trail den daha büyük, yakışıklı ve güçlüdür, donanımı da daha iyi..
ML ise gönül meselesidir, bütçe meselesidir.
ne alırsan al en önemli konu geçmişi bilinen, mümkünse servis kayıtlı, çok el değiştirmemiş bir araç bul, 3-5 ucuzuna kaçma, o 3-5 daha sonra 10-15 olarak geri döner sana.

sonuç olarak ise 2. el araç işi şansına kalmıştır, 10-15 yaşında araç alırken masraf çıkabileceğini unutmamak lazım, kenarda en az 5bin TL ne olur ne olmaz parası ayırmayı unutma..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,518,006
Kayıtlı Üye Sayımız
172,098
Kaydolan Son Üyemiz
mesut44dg

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst