2004 Model 2.7 Grand Cherokee Yakıtı?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selim2252 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,088

selim2252

Yeni Üye
Arkadaşlar yeni 2004 model 2.7 grand cherokee aldım.Daha ölçmedim ama bana çok fazla yakıyor gibi geldi.Kullanan arkadaşlar varsa kilometrede kaç kuruş yaktığı hakkında bilgi verirlerse sevinirim.

Etiketler
Ynt: 2004 Model 2.7 Grand Cherokee Yakıtı?..

WJ kasa kodlu aracınız hayırlı olsun. Çok beğendiğim bir kasadır. Hemde dizel ;) Sanırım 2.7 CDI mercedes motorudur.
Yakıtı hakkında tam bir bilgim yok. Kitapçığına bakıp, kontrol ettikten sonra en azından bir fikir sahibi olursunuz. Sizin araçtan bir sonraki kasa olan WK 3.0 CRD kullanıyorum. Aracım standart hali ile ciddi az tüketiyordu. 10.5 lt/100km. civarı ortamala Dizel tüketiyordu. Off-road modifikasyonundan sonra bu tüketim arazi dışı 14-15 lt /100km.'ye çıktı.

Selamlar.

slm bende 2003 2.7 crd grand chorekee var yakıtı 100 km de10.5 lt yakıyor ben yakıtından memnunum.cunku eslerı ıle kıyasladıgım jıpler var onlar daha fazla yakıyor kıa seranto-range rover-toyota land karuser pajero gıbı araclardan daha az yakıyor ve daha guclu ve serı.

arkadaşlar bende crd almayı planlıyorum araclarınızdan memnun musunuz bazı kişiler aracın çok yanlara yattığından ve yol tutuş sorunu olduğundan bahsediyor ne derece doğrudur daha önce terrano 2.7 kullandım şişmdi ise bu aracı tanımaya çalışıyorum ayrıca yakıt tüketimi ve servis maliyetleri ne kadardı ben terranoyu fren balataları kayışlar antifreeze yağ ve filtre değişimi balans ayrı gibi genel bakımına 750 tl ödedim acaba jeep te durum nasıl maliyetler yüksekmi?
herkese teşekkür ederim...

bendeki 2004 100 km'de 10-11 lt arası yakıyor. servis maliyeti yüksek bir araçtır, fakat servis maliyeti km ile alakalıdır. km arttıkça büyük bakımlar devreye girer ve bakım maliyeti yükselir. düşük km lerde servis maliyeti oldukça düşüktür.

Herkese Selam. Murat Ben Adanadan, 3,1 Turbo Dizel grad cherokee ile 2,7 cherokee liberty arasında kaldım. Yakıt, performans, ve servis maliyetleri hakkında bilgi verebilecek birileri varmı ? :smiley:

Bir konu başlığında farklı konuları konuşmamak forum düzeni açısından gerekliliktir.
İstediğiniz kadar farklı konularda başlık açabilirsiniz.
Liberty sanırım 2.8 CRD dir. 3.1 G. Cherokee'den daha verimli ve pahalıdır.

Ugur Bey sanırım.
Benim yazdıgım sorunun forumda ki başlıgın kanusundan farklı olan yönünü söyleyebilirmiisiniz acaba ?

Bu başlığın konusu 2.7 Cherokee'nin yakıt sarfiyatı.
Siz, sorunuzu farklı bir başlık ile açıp sorarsanız, hem konular iç içe girmez hemde daha doyurucu cevaplar alırsınız.
Selamlar.

2.7 ler uzun yolda 8.5 litre şehir içinde 11 ve ortalamadada 9.8 litre yakar.çünkü bendeki böyle yakıyor

Arkadaşlar bende GC 2.7 almak istiyorum,bu tip araçlarda neye dikkat etmek lazım ? İstanbulda oturuyorum sahibinden'de bir kaç araç var,amacım hem gezi hemde hafif off road yapmak,kısmet olursa bu benim ilk jeep im olacak bana hangi modelini önerirsiniz ? Sizce doğru bir seçimmi ?

archway' Alıntı:
Arkadaşlar bende GC 2.7 almak istiyorum,bu tip araçlarda neye dikkat etmek lazım ? İstanbulda oturuyorum sahibinden'de bir kaç araç var,amacım hem gezi hemde hafif off road yapmak,kısmet olursa bu benim ilk jeep im olacak bana hangi modelini önerirsiniz ? Sizce doğru bir seçimmi ?

En çok tutulan iki modelden biri wj kasalarda. Bir 4.7 bir de 2.7 crd. Biraz fazla verin temizini alın. Tramer sorgusunu muhakkak yapın. Ve paraya acımayıp ekspertiz yaptırın yetkili serviste.

Ben ikisi arasında kaldım 4.7'de karar kıldım. Çünkü ikisinin arasındaki fark 12-13 bin tl civarında. O kadar bütçem yoktu.

İnternette bakıyorum temiz olduğunu söyleyen bir sürü araç var inanın insan kime inanacağını bilmiyor hatta şöyle diyim arkadaşım boyalı motorsikletini adama sattı dürüst davranıp herşeyini söyledi adam ucuza aldı bugün satılığa koydu maşallah yazdıklarını görseniz temiz boyasız :smiley:) yani dürüst satıcı bulmak çok zor bakalım kısmet.Sizce bu araçlar nasıl ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-orjinal-muayyer-jeep-fiyati-dusurdum-131409822/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2004-model-jeep-grand-cherokee-2.7-crd-149107605/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-grand-cherokee-2.7-crd-160-bin-km-piril-piril-142974561/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-bakimli-grand-cherokee-jeep-108610489/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ilk-gunku-kadar-orjnal-137324118/detay
Bana fikir verebilirmisiniz ?

Galeriden olup, sadece aracın teknik özelliklerini yazanlardan şüphe et. Ben aracıma güvensem direk km'sinin orjinalliğini, kaza durumunu, boya durumunu falan yazarım.

Bi tane sahibinden satan var verdiklerinde. O iyi gibi. Bütün olayını yazmış. Ama yine de plakasını bi tramer'e mesaj at. Niyetlenirsen de yetkili serviste ekspertiz yaptır. 45.000 civarı para vereceksin. Ekspertiz parasına acıma.

4 tane sahibinden satılık yazdım size hangisini dediğinizi anlıyamadım ama hepsine fiyat vericem bakalım ne diyecekler,sizce alınabilecek fiyatlarmı ben piyasayı pek bilmiyorum ederi bumudur ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,987
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Geri