2010 Haziran Temmuz Avrupa Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan royalstar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,501

royalstar

Yeni Üye
sevgili dostlar yeni bir üyenizim oncelikle hatalar olursa affedin. bu yaz haziran temmuz aylarını kapsayan bir motosiklet gezisi düşündük iki arkadaş kısaca rotamız yunanistan italya fransa almanya macaristan bulgaristan ve vatanımız.iştirak etmek isteyen arkadaşlarımıza kapımız açık onur duyarız.ancak 25-30 günlük bir gezi olacagından dostlarımız ile şimdiden tanışıp rota üzerinde deyişiklik gerekiyorsa yapmak isteriz. bu yolculugu yapan doslarımızın tecrübelerinden faydalanmak arzusundayız.selamlar.

Etiketler
Ynt: 2010 Haziran Temmuz Avrupa Turu

Gönül ister tura katılmak ama imkanlar diyo geru geru.. Hocam güzel ama bir o kadar da yorucu bir gezi olacağına inanıyorum. Çok isterdim katılamak ama şu an sahip olduğum makina bu yolculuğa uygun değil. Uzun yol tecrübesi olan arkadaş bulmak zor oluyor, her babayiğidin harcı değil biliyorsunuz.
Belki birdahaki sefere. Sizden bir ricam olucak, gittiğiniz yerlerin bol bol fotoğraflarını çekip bizimle paylaşırsanız sevinirim. Yolculuk dönüşü tanışıp, karşılıklı sohbet edebilmek dileğiyle.

Murat VURAL
Kocaeli

Sevgili kardeşim murat.Tabiiki gezimizi fotagraflayacagız vede sizlerle paylaşacagız gönül daha kalabalık gitmek istiyor şöyle ses getiren mehteranla viyanadan öte... dur bakalım şimdilik kesin (saglık ve bir mani cıkmazsa)üç motoruz.öyle korkulacak boyutlarda da deyil mali portre şu fuar zamanı bir tanışalım hele sonra uzun uzadıya sohbetlerimiz olur selamlar

Sevgili dostum takil uyarıların için teşekkür ederim.Ancakbu parkuru daha önce 3 defa yaptım ilki cadece yunanistanı ik,ncisi yunanistan italya agırlıklı idi şimdi birazdaha uzatarak fransa ve almanyayı kapsattık dolayısıyla yunanistan ve italyada görecek pek bir yerimiz olmadıgından kısa zamanda gecmek düşüncesindeyiz yol arkadaşları konusuda cok haklı oldugunuz bir kısım seyahatimiz zevkten izdirap birikintisine dönüşür ama dostlarım 10 senedir birlikte sürüşler yaptıgım kişiler burada arkadaşlara davet gönderdim vede küçük bir hatırlarmada bulundun katılmak isteyen dostlarımızla daha önce küçük seyahetlerde bulunalım ve birkaç birlikteligimiz olsun diye bilmem yalnışmı düşündüm.toplam süremiz 30 gün olacagına göre yeterli zaman diye düşündük uyarı ve tavsiyelerinizden cok memnun kaldık fazlasınıda bekliyoruz .saygılarımla..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler