2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,377

Etiketler

Karşıda tekneler de aynı Karavancı modunda.Hepsinde bisikletler var.Çime aborda olduklarından masalarını mangallarını çıkarmışlar keyif yapıyorlar.Yaş ortalaması çok yüksek. E biz de geri kalır mıyız.Kito çay nadir içer ama sağ olsun demledi benim için.Biz de teşkilatı kurduk.Gezide ne kadar güzel yerleri gezsen de Yanında paylaştığın olmayınca tadı çok olmuyor. Efsane de halinden memnun
 

Kahve keyfini bir üst level a taşıdık.Verona da bialetti den aldığım expresso makinesi çok harika. Kahve ve kahvaltı sonrası bisikletleri alıp Giethoorn a geldik bisikletle beş dakka.Gerçekten Harika bir yer dükkanlar görsellik.İnsanın her satılanı alası geliyor. Dükkanların hepsi özenle raflarını düzenlemiş. Sokaklar.
 




Resimlere baktıkça dinleniyorum. Yat limanları, feribot yakınları güzel ve elverişli karavanpark yerleri. Son zamanlarda elektrikli bisikletlerin şarj istasyonlarında da karavanpark yapılmaya başlandı.
Teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Ben görmemiştim elektrikli bisiklet şarz yeri ama o da harika olmuş.Bir yere gittiğimizde cafede otururken hop bisikletimiz de şarz olacak.Ama tabi Türkiye de daha karavan park olmadığı için doğru dürüst veya çok az sayıda olduğu için bekleyeceğiz.
 


Avrupa’da E-bisiklet ve E-Otomobil şarj istasyonları süratle çoğalıyor. E-Bisiklet şarj yerlerinin Avrupa listesini aşağıdaki linkte görmek mümkün.
https://e-tankstellen-finder.com/de/de/elektrotankstellen
 
Son düzenleme:





Bu kanalların yapımı nasıl bir emektir!..Nasıl bir uğraştır,çabadır!.. Doğaya KARŞI bir varolma mücadelesidir adeta...
Bu adamların gösterdiği çabanın onda bir'ini göstersek bu canım Türkiye'ye , her yer abad olur ....
Bizimkisi de nasıl bir iHANETtir , kadir-gıymet bilmezliktir !.. Anlamak mümkün değil ....

Hadi bu gadder çaba göstermeyelim , kendimizi heder etmeyelim , çırpınmayalım....Ona da kabul .
EN AZINDAN olanı mahvetmeye çalışmasak , biraz çerimize-çöpümüze sahip çıksak.... Ona da razıyım .

Gelecek nesillere bırakacak AYMAZLIK'ımızdan başka bişey yok , yazık ki !..
 


Büyük otomobil şirketleri Tesla ya rakip olma adına tüm Avrupa yı kapsayan bir elektrikli şarj istasyonu kararı aldılar, ileride bu yerlerde karavanları şarj edeceğimiz istasyonlar olacak,çok fazla kalmadı.
Tesla ya rakip nasıl oluyorlar şarj istasyonu açınca onu anlamadım Tesla alan o istasyonu da kullanamaz mı ? yoksa tesla farklı şekilde bir motor sistemi mi var ?
 

Gerçekten bizim ülkemiz çok güzel olmasına rağmen heder ediyoruz.İnşallah eğitmenler yeni nesilleri daha duyarlı yetiştirir ve zihniyet değişir.