21 Aralık Pazar Abant Yürüyüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,765

kaşif

Hakan Özkaya
Yer
İstanbul
Web
www.dogakolik.com
Merhaba sevgili arkadaşlar,

Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nda kar kalınlığının arttıgı bu günlerde, Bolu il sınırları içerisinde bulunan Abant'ın eşsiz güzelliğini tatmanın tam sırası diye düşünüyorum..

Abant yaklaşık 1200mt yükseklikte bulunan etrafı çam ve köknar ağaçlarıyla kaplı krater gölüdür.
Geçtiğimiz yıl gelenler bilirler, dizlerimize kadar karın içinde yürümenin, zemini komple kaplamış yarım metre
karda yuvarlanmanın, kartopu savaşı yapmanın tadını anlatacak kelime bulamıyorum... Abant da yaş kavramımız gidiyor
onun yerine hepimiz 5-6 yaşında çocuk oluyoruz.. Yanakları pembeleşmiş ve kelimenin tam manasıyla sırıtan yüzler olacağız..

Şimdi güne ve parkura gelince.. Boluya yapacağımız yolculuk yaklaşık 4 saat süreceği için her zamanki hareket
saatlerimizden 15 dakika erken çıkacağız yola.. Boluda 10 dakikalık bir ihtiyaç molası verdikten sonra 11.00 civarı
Abant milli parklara giriş yapacağız.. İsteyen arkadaşların Gölün yanındaki ormandan arkasındaki ufak yaylalara tırmanışla çıkıp gölü ve civarın oluşturduğu muhteşem manzarayı tepeden seyredecek..Aşağıa inerkende poşetle kayak yapmanın zevkine varacaklar  İsteyen arkadaşlarda göl etrafında Tur atacak. Daha sonra mangalda pişirdiğimiz sucuklarımızı afiyetle yiyeceğiz..
Akşam üstü 17.00 civarı dönüş yolumuza geçip en geç 21.30-22.00 de İstanbul'da olmayı hedeflemekteyiz..

Not: Katılım 25 Kişiyle sınırlıdır……

GEZİ KÜNYESİ
Yer: Bolu - Abant
Araç Yolculuğu: 4 Saat
Yürüyüş Süresi: 3 - 4 Saat
Parkur: Göl Etrafı - 1200mt Zirve
Mevsim: İlkbahar - Yaz - Sonbahar - Kış
Derece: Orta

YANIMIZA ALMAMIZ GEREKEN MALZEMELER
*Yedek yürüyüş pantolonu,
*Atlet veya tişört benzeri ince üst giyecek,
*Mevsime göre yağmurluk, yedek ayakkabı, en az iki çift çorap,
*Eldiven, Şapka
*Fotoğraf Makinesi

Hareket Saatleri ve Kalkış Yerleri:
06:15 İncilirli Boyner Mağazası Önü
06:30 Aksaray Yusufpaşa Otobüs Durağı
06:45 Taksim AKM Önü
07:00 Yıldız Otobüs Durağı
07:15 Kadıköy Haldun Taner Sahnesi Önü
07:30 E-5 Bostancı Köprüsü Otobüs Durağı
Arkadaşlar lütfen hareket saatinde bineceğiniz duraklarda olunuz

ÜCRET VE ÜCRETE DAHİL OLANLAR
Katılım kişi başı 60 YTL
Buna sabah kahvaltımız (sandviç+çay), öğlen yemeğimiz (sınırsız barbekü, sucuk, sosis vs), araç kirası, rehberlik hizmeti, şeker, çikolata, bisküvi, dostluk, arkadaşlık v.s. herşey dahil..

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Bana ulaşacağınız bilgiler aşağıda.. Sevgilerimle...
Hakan Özkaya
0.535.587 91 93
insanvedoğa – Trek
hakanozkaya@insanvedoga.com

Lütfen kesin gelecek olan arkadaşlar bana isim, soyisim, cep telefonu ve binecekleri yeri mail atsınlar.. En geç 18 Aralık perşembe günü haber verirseniz ben de ondan sonra arabayı ve diğer yiyecek v.s. olaylarını halledebileyim..

Etiketler

Ynt: 21 Aralık Pazar Abant Yürüyüşü

katılım için istanbulda olmak şart mı? biz mudurnudayız , abantta gruba dahil olabilir miyiz:smiley: veya nasıl olabilir?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR