3. Marmara Üniversitesi Spor Tırmanış Yarışması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyahasan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,805

seyyahasan

Kamp II
Yer
BURSA
MERHABA !

TURKIYE'NIN EN COK SES GETIREN, BASLANGICINDAN BITIMINE KADAR HERKESE EGLENCEYI ve SPORTIF DISIPLINI GOSTEREN YARISMA.... TURKIEYNIN EN IYI ORGANIZE YARISMASI...

MARMARA UNIVERSITESI GURURLA SUNAR : M.U.S.T.Y III

TARIH : 9 - 10 ARALIK 2006
YER : MARMARA UNIVERSITESI GOZTEPE KAMPUSU /

KAYITLAR SALON GIRISINDEKI MASALARDA YAPILACAKTIR. BU YIL ONLINE KAYIT SISTEMI UYGULAMASI YAPMIYORUZ.
Sponsorların durumuna gore yarışmacıları magdur etmeyecek bir katılım ucreti soz konusu olabilir. Bilgilerinize.

YINE HIC BIR YERDE YAPILMAYANI YAPARAK ODULLERE YENI BIR SES GETIRIP, IZLEYICILERE ve YARISMACILARA DA BOL SUPRIZLER ILE BU ORGANIZASYONU HAZIRLADIGIMIZ TUYOSUNU VEREBILIRIZ....

***REDBULL*** BASTA OLMAK UZERE YINE BIRBIRINDEN ONEMLI SPONSORLAR BU ORGANIZASYONUN KALITESINI ARTTIRIYOR !

***SIZLER DE BIZE SPONSORLUK DESTEGI VEREREK SESINIZI TURKIYE'YE DUYURABILRSINIZ.***

ILETISIM ICIN :
GOKTUG AYDEMIR : 0555 246 73 70
BARIS GUZEL :0535 681 77 08

TESEKKURLER

BU MAIL MUDADOSK-LIST / YTUDAK / TDFSPORCU LISTELERINE YOLLANMISTIR.

--
Berkin KURANER.
http://mudadosk.marmara.edu.tr

Etiketler

Ynt: 3. Marmara Üniversitesi Spor Tırmanış Yarışması

2. Marmara Üniversitesi Spor Tırmanış Yarışması ile ilgili fotograflar

http://mudadosk.marmara.edu.tr/gallery/cpg/thumbnails.php?album=29

Mayıs 2006'da Yapılan II. Marmara Üniversitesi Spor Tırmanış Yarışması'ndan

DSCF2064.jpg

DSCF2146.jpg

DSCF2225.jpg

DSCF2770.jpg

DSCF2856.jpg

DSCF3215.jpg

DSCF3202.jpg

DSC_3059.jpg

Marmara Üniversitesi Dağcılık Kulübü Yarışma ile ilgili hazırlıklarına son sürat devam ediyor.

Organizasyonda görev alacak olan arkadaşlar ve tüm ekip son hazırlıklarını tamamlıyor.

Cumartesi günü, gerçekten harika, adrenalin dolu bir spor faaliyeti bizleri bekliyor.

Marmara Üniversitesi Spor Tırmanış Yarışması ile limitlerinizde dolaşın.

09 Aralık 2006 Cumartesi sabah 08.30 da başlayacak olan kayıtların ardından yarışmacı arkadaşlar ile teknik bir brifing yapılacak.

Saat 10.00 da ise yarışmanın startı verilecek.

Biz heyecanın içinde olacağız. Peki ya siz?

Heyecan dolu anları paylaşmak üzere.

Tamam paşam. Gerçekten heyecan dolu geçecek. Çok sağlam bir organizasyon yapıldı.

Gelen herkesin keyifli ve ekstrem dakikalar geçireceğini tahmin ediyorum ;)

tırmana durun arkadaşlar. ben malesef gelemıyorum aynı hafta sonu yenı üyeleri kampcılık eğitimi için karakaya götürmem gerekiyor. sizden bol bol fotoğraflar beklıyoruz.

az önce yarışmadan döndüm yarışma çok güzel gectı her sene yarısma daha da güzelleşiyor:smiley:

Özlemcim merhaba. Derece ve fotoğraflar birazdan burada olacak.

Yarışma bugün neticeye ulaştı gerçekten çok keyifli kıpır kıpır enerji dolu bir yarışmaydı.

Bu heyecanı fotoğraflar ile anlayacaksınız ;) ;) :D :D

seyyahasan' Alıntı:
Özlemcim merhaba. Derece ve fotoğraflar birazdan burada olacak.

Yarışma bugün neticeye ulaştı gerçekten çok keyifli kıpır kıpır enerji dolu bir yarışmaydı.

Bu heyecanı fotoğraflar ile anlayacaksınız ;) ;) :D :D

Slm Hasan.Dört Gözle Bekliyorum Hocam

Fotoğraflar dan önce hemen yarışmanın neticesi ;

Erkeklerde ;

1. Mümin Karabaş

2. Uğur Yılmaz

3. Akın Taşkıran

Bayanlarda ;

1. Evren Karadağ

2. Gürgel Özver

3. Shirley Derksen

sıralaması ile sonuçlanmıştır.

İzlenimlerime istinaden şunları eklemek istiyorum. Dereceye giren arkadaşlarımın hepsi çok sağlam performans sergilediler. Başarıları ve bizlere yaşattıkları heyecan dolu anlar için ;

Teşekkür ediyor, kutluyorum.

Tebrik eder başarılarının devamını dileriz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR