31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,343
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Şimdiiii bu fotoğraf video konusunda Selim uzmandır derken ne demek istediğimi anladınızmı

selim abi national geographic fotoğrafçısı gibi maşallah :D[/td][/tr][/table]

Etiketler

Ellerine saglik Selim kardesim, sabah ekip olarak gecerken sen ve grubunuzu gordugumde araclariniz gorunmediginden hic aklima gelmemisdi supriz bulusmamiz, bende mutlu oldum gorustugumuze,fakat gelir gelmez piste dalinca, bir baktimki kimseler kalmamis gitmissiniz hemen, sasirdim neyse saglik olsun sizin programiniz varmis bi dahaki sefere telafi ederiz artik.

turkishjob' Alıntı:
Ellerine saglik Selim kardesim, sabah ekip olarak gecerken sen ve grubunuzu gordugumde araclariniz gorunmediginden hic aklima gelmemisdi supriz bulusmamiz, bende mutlu oldum gorustugumuze,fakat gelir gelmez piste dalinca, bir baktimki kimseler kalmamis gitmissiniz hemen, sasirdim neyse saglik olsun sizin programiniz varmis bi dahaki sefere telafi ederiz artik.

Eyvallah Hasan, gönül isterdi ki biz de sizin peşinize takılalım ama, bizim araçları başta bırakıp dönerdik, az kaldı, yükseltme kiti pazarlıklarım devam ediyor, MT yi de bulursam takılacağım bir gün ;D Ailece gezi yaparız yine bir haftasonu, hele bir havalar ısınsın, şu anda bizim ekipte çok bebek bekleyen var ;D

cakalmehmet' Alıntı:
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Şimdiiii bu fotoğraf video konusunda Selim uzmandır derken ne demek istediğimi anladınızmı

selim abi national geographic fotoğrafçısı gibi maşallah :D [/td][/tr][/table]

Eyvallah Mehmet, güzel gezdik ondan fotoğraflar güzel çıkmış ;D

selimsani' Alıntı:
Eyvallah Mehmet, güzel gezdik ondan fotoğraflar güzel çıkmış ;D

abi ilk deneyimimde bile hiçbiyerde takılmadan gittim sayenizde :D siz olmasanız çok yerde kalırdım ben :D grupta herkes birbirine yardımcı olunca çok zevkli oldu tabi :smiley:

Merhaba arkadaslar :smiley: Güzel bir gündü hepinize ayri ayrı tesekkur ederim güzel arkadaşlığınız icin :smiley:

Bugün tek arac kuyunun oraya gittim hani ilk mola verdigimiz cayirlik ....
Muazzam bir yağmur vardı ... Baska bir gezide görüşmek üzere selamlar ..

sabri yucel' Alıntı:
Merhaba arkadaslar :smiley: Güzel bir gündü hepinize ayri ayrı tesekkur ederim güzel arkadaşlığınız icin :smiley:

Valla öğlen yağmur başlayınca benim hatuna dedim Sabri Abi kesin gitmiştir bir yerlere diye, yalancı çıkarmadın Sabri Abi, helal olsun ;D

güzel gezi olmuş .
fotolar için teşekkürler emeğinize sağlık
saygılar

selimsani' Alıntı:
Valla öğlen yağmur başlayınca benim hatuna dedim Sabri Abi kesin gitmiştir bir yerlere diye, yalancı çıkarmadın Sabri Abi, helal olsun ;D

Kardesim kar yağmur soğuk olunca isimde yoksa gidip ormanda sabahliyorum :smiley: Geyik domuz tilki hepsi var ..

sabri yucel' Alıntı:

Aha da kaşınan biri daha ;o da Ssangyong çu;var bunlarda bir durum.....

2012-03-31-135.jpg_thumb.jpg

sabri yucel' Alıntı:
Kardesim kar yağmur soğuk olunca isimde yoksa gidip ormanda sabahliyorum :smiley: Geyik domuz tilki hepsi var ..

Helal olsun ciddi yazıyorum bu konuda organize olalım, hatta deniz, göl, nehir kıyısında balığa da çalışırız, cumartesi offroad' la başlarız, akşam arazide kalırız, pazar günüde biraz kar çamur ne varsa oynarız, tabiiki mangal ve odun ateşi semaver çay olmazsa olmaz.

Resimlere bakiyorumda kafamda sac kalmamis ;) Saçmı ektirsem yav ..

Gece kuyunun orda 8 10 kez sabahladik cay mangal cok keyifli oluyor kimi zaman Hakan kardesimizde katılır di ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR