5.9 tercih ediyorsanız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyenipazar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,319
Ynt: 5.9 tercih ediyorsanız

997799' Alıntı:
hayırlı satışlar...

araç bildiğim ilk 5 temiz araçtan biri...
fiyatı bence de yüksek ama bu parayı eder onu söyliyim...
22 ye alacağınız bir 5,9 a 6-7 bin lira harcasanız bile bu hale getiremezsiniz... ben kılım, ben hastayım, ben hata istemem diyene yarar...az da pazarlık yaparsınız olur biteeerr :smiley:
bu ilk 5 temiz aracın biri senin biri benim biride beyefendinin dimi levent...

Etiketler

tabii ki isteyen istediğini tercih edebilir , problem yok :smiley:

teşekkür ederim sayın ahmetti , emin olun fotoğrafları aracın temizliğini pek yansıtmadı.

Maşallah çok diri duruyor. Ucuz alıp uğraşmaktansa biraz daha fazla verip sıkıntısız binmek her zaman daha iyidir. Hayırlı satışlar..

teşekkür ederim , 29 Ağustosa kadar satışta tutacağım , istediğim fiyata henüz gelmedi , gelen olmazsa da kaldıracağım zaten satıştan.

27.000 TL ye kadar teklif geldi ama açıkçası bu fiyattan vermeyi düşünmüyorum , bu arada KM 75.900 civarı oldu , sonra kandırmış olmayalım.

hala bu km lerde zj bulunması sevindiriyor beni...kapalı bir garajım ve param olsa klasik diye üstünü örter kapalı garaja kocaman bir klima koyar nem alma fonksiyonunu açar kupkuru bir ortamda muhafaza ederdim ilerde evladım beni rahmetle ansın diye...

ama rakam yüksek valla..:smiley:

mert bey haklısınız rakam yüksek fakat araç güzel . Bana bir tane 5.9 bulun lütfen 80.000 i geçmemiş , değişeni olmayan onunla bir fiyat kıyaslaması yapalım ? Ben bulamayacağımı düşünüyorum ve madem böyle bir aracı elden çıkarmaya niyetlendim o zaman ederini bulsun istiyorum , ben de alırken piyasadan biraz farklı almıştım ama hiç pişman etmedi beni.

sahibinin istediği fiyatı tartışmayı sevmem. en kötü almam kafamdaki fiyata uymuyorsa. ancak bence eski model ve az bulunan düzgünlükte arabalar değerinden satılmalı. eğer bakımı tam masrafı minimumsa, neden aynı şeyleri yapacağım görece ucuz bir araca zaman harcayayımki? tabi birde işin eder mevzusu var. oda alıcı ve satıcının pazarlık gücüne kalmış birşey sanırım. nice 5.9 ları 2003 WJ fiyatına satmaya çalışanlar var ki bu zaten saçmalık olurdu. hayırlı ve hızlı satışlar.

geçen bir arkadaşım 5.2 sini sattı duramadı gitti 5.9 aldı 95.000 km korhanbeyin kadar temiz neredeyse gerçekten farklı 5.9 lar. asfaltta yan yana 50 kmh işle giderken gaza dokunmasıyla resmen patinaj çekerek uzadı gitti bakakaldım sadece. eğer kendi 5.2 me bu kadar masraf yapmasaydım veya şimdiki aklım olsaydı çoktan 5.9 almıştım...arada sadece 700 cc fark yok...

5.9 un kötü bir yanı var , şehiriçinde efendi efendi kullanıyorum yine demesela köşe dönerken , hız tümseğini geçereken gaza hafifçe dokununca bir patinaj sesi geliyor ve etraftan serseriye bak tarzı bakışlar atılıyor üstünüze , ciddiyim.

aslında 5.9 un sesini kaydedip 4.0 da dinlesemde bana yeter :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri