KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet 38 lastikli defenderle şehir içinde gezecez tövbe tövbe , ben gidip sizle takılmak için 1.1 litre peugeot hdi felan alıcam en azından az yakar , koca koca araçlar kapı önünde yatıyor niye aldıysak bunları ;D ;D ;D ;D ;D
Evet 38 lastikli defenderle şehir içinde gezecez tövbe tövbe , ben gidip sizle takılmak için 1.1 litre peugeot hdi felan alıcam en azından az yakar , koca koca araçlar kapı önünde yatıyor niye aldıysak bunları ;D ;D ;D ;D ;D
Evet, sen yemekleri Umutun yaptığını sandığın için böyle düşünmen gayet normal. Evlendiğimizden beri yemek, salata yapan bi insanım ben Onurcuğummmmmmmmmmm. Aç kalmayı bırak, güveçte kuzu yapıp keyfime bakacağım bir güzel ;D ;D ;D
Yemek yaptırmak için evlenmeyi düşünüyorsan ayrıca sen baştan sıçmışsın bi de ;D ;D ;D Onu da söyleyeyim ;D
Alışkın hocam o birkere defender almay karar vermiştim bakmaya beraber gittik , tesadüf bu ya ondada arka koltuk yoktu, yola çıktık test için ben virajın birinde koskoca 110 u bir yanladım ;D ;D ;D ;D Umutu arkada dikiliyor doğal olarak ödü bişeyine karıştı ,o günden beri defender düşmanı oldu ;D ;D ;D