96 model vitara jlx lpg yardım lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdarf_06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,724

serdarf_06

Ana Kamp
arkadaşlar herkeze selamlar,
daha önce sorduğum 96 vitara 3k yı aldım. Sizlere sorum araca lpg taktırmak istiyorum servise (ankara suzuki kanguru) gittiğimde ustalar brc den başka taktırma dediler. Fakat forum da okuduklarımdan anladığım kadarıyla brc den pek memnun olan yok herhalde, sizler ne önerirsiniz, birde 3k ların bağajı çok küçük olduğundan lpg tankını bagajamı koyuyorlar yoksa başka formülü varmı? Değerli yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: 96 model vitara jlx lpg yardım lütfen

35 lt tankı bagajın sağ tarafına yanlamasına koyarsan bagajın yarısını kaybetmezsin. En azından sadece sağdaki koltuk biraz önde kalır ama sırtlığını yatırabilirsin. soldaki koltuk etkilenmez. Eğer bagajı ortalayıp yatay koyarsan bagaj yok oluyor. örnek resim aşağıda[attachment=1]

imagesCAN8KWNT.jpg

bu arada bendeki araçta 3kapı ve zavoli kullanıyorum. Allah nazardan saklasın. yıllardır bir kere bile ne bir ayar ne bir bakım yaptırdım.

yorumlarınız için teşekkür ederim. Peki 3 kapılarda nasıl bir tank kullanıyorlar, ben geçen gün brc servisine gittiğimde arka koltukları 5 cm öne kaydırmamız gerekiyor dediler sizin araçdada böyle bir uygulama yapıldımı?

zaten iki tane serbest öne arkaya giden kızaklı koltuğun var. sağdaki kızak üzerinde biraz öne gidecek o kadar. Diğerine hiç dokunmayacaksın. Ayrıca bagaj ihtiyacın olduğunda her iki koltuğuda yatırabiliyorsun.

serdarf_06' Alıntı:
yorumlarınız için teşekkür ederim. Peki 3 kapılarda nasıl bir tank kullanıyorlar, ben geçen gün brc servisine gittiğimde arka koltukları 5 cm öne kaydırmamız gerekiyor dediler sizin araçdada böyle bir uygulama yapıldımı?

yeni eklediğim resimdeki gibi depoya paralel 32-35 lt depo yerleştirirseniz koltuklarınız zaten kızaklı. sadece sağdaki koltuğu biraz öne alırsınız hep öyle kalır.Ayrıca bagaj ihtiyacında yatırmaya devam edebilirsiniz. [attachment=1][attachment=2] soldaki koltuğu hiç ellemenize gerek kalmaz. ayrıca lpg dolum ağzını mutlaka tampon harici gizli bir yere yerleştirin. unutmayın tampon ilk kaza anında ilk temas bölgesidir.

334405.jpg

334408.jpg

bugün vitaranın arka kısmına baktımda sizin bagajdan daha küçük benim bagaj bugün resimlerini çekebilirsem ekleyim kafam çok karıştı doğrusu !

resimdeki yanlamasına duran grand vitara modeli o yüzden kafanız karışmış

evet . o resim grand vitaraya ait ama için rahat olsun. Bendeki 93 jlx 3 kapı. aynı kasayı kullanıyoruz yani. fırsat bulursam ben sana foto göndereyim.

kardeş çok memnun olurum fotoları gönderirsen, birde tüp takılırken senin arka koltuklar 5 cm gibi bir ölçüde öne alındımı, arka koltukla ön koltuk arası çok daralıyormu ?

serdarf_06' Alıntı:
kardeş çok memnun olurum fotoları gönderirsen, birde tüp takılırken senin arka koltuklar 5 cm gibi bir ölçüde öne alındımı, arka koltukla ön koltuk arası çok daralıyormu ?
Sana 10 tane fotoğraf gönderiyorum. bütün sorularına cevap verecektir.[attachment=2][attachment=5][attachment=4][attachment=3][attachment=1]

03-01-12_1623.jpg

03-01-12_1624.jpg

03-01-12_1625.jpg

03-01-12_1626.jpg

03-01-12_1627.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

03-01-12_1628.jpg

03-01-12_1629.jpg

03-01-12_1630.jpg

03-01-12_1632.jpg

TAYLAN BABA 145.jpg

kardeş çok sağolasın sorularıma cevap oldun teşekkür ederim. Görüşmek üzere

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.