Actyon Sports mu Grand Vitara 1.9 DDiS Mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,318

ümiterkan

Zirve
Yer
Rize
Arkadaşlar 2.el bu iki araçtan birini almayı düşünüyorum. Nette baktığım kadarıyla 2009 model düşük km'li 35 bin liraya 4x4 Full olan modeller mevcut. Fakat Grand Vitara 1.9 DDiS'lerin 2008 orta km'li olanları 10 bin lira daha fazla. Benim tek endişem yedek parça sıkıntısı olup olmayacağı, Ben Rize'de yaşıyorum burada servisin açılacağını öğrendim Trabzon'da zaten servis var. Gerçi 2 araç farklı kulvarda ama Actyon da bir nevi SUV sayılır. Ayrıca her iki araç da gerçek 4x4.
Sizce Hangisi alınmalı, ayrıca bu karşılaştırmayı Suzuki kısmına da koyayım mı ? veya nereye koyayım ?

Baktığım araçlar bunlar :
1. http://www.sahibinden.com/derya_otomotiv_53_2009_model_ssang_young_actyon_sports_pick_up_-43WQQaXQQ22921391WQQpXQQdisplayitem?
2. http://www.sahibinden.com/grand_vitara_disel_2007-70WQQaXQQ22076250WQQpXQQdisplayitem?

Etiketler
Ynt: Actyon Sports mu Grand Vitara 1.9 DDiS Mi ?

suzuki gerçek 4x4 tür ama ssangyong için aynı şeyi söyleyemeyeceğim yedek parça konusundaysa suzuki daha iyidir.

akt' Alıntı:
suzuki gerçek 4x4 tür ama ssangyong için aynı şeyi söyleyemeyeceğim yedek parça konusundaysa suzuki daha iyidir.
bilmediğiniz için mi söyliyemiyorsunuz yoksa gerçek 4x4 olmadığı için mi?

GrandVitara mı? / SsangyongActyon mu ?

Cevap: Mitsubishi L200

doğrudur l200 lerin bir kısmında arkada kilit var ve bu bir üstünlük ama herşey kilit değil bu da gerçek
arka rigit aks, ssangyong low ratio 1:2.48 310 torque,
önler rigit aks olan eski hiluxlar l200 den iyi bence..

actyon sports 4x4' Alıntı:
bilmediğiniz için mi söyliyemiyorsunuz yoksa gerçek 4x4 olmadığı için mi?
hayır gerçek 4x4 olmadığı için ;)

akt' Alıntı:
hayır gerçek 4x4 olmadığı için ;)

Elcevap:::

volkanturk' Alıntı:
doğrudur l200 lerin bir kısmında arkada kilit var ve bu bir üstünlük ama herşey kilit değil bu da gerçek
arka rigit aks, (((ssangyong low ratio 1:2.48 310 torque,)))
önler rigit aks olan eski hiluxlar l200 den iyi bence..

Lütfen bilmediğimiz konularda arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim...!

arkadaslar actyon ruhsatta kamyonet sınıfında diye biliyorum bu nedenle şehir içi güzergah problemi yaratabilirler yani l200 veya hilüx gibi her 3 pick-upta aynı clasmanda karşılaştırılabilir fakat 10.000tl fark küçümsenecek bir miktar olmasada vitara daha complike bir arazi taşıtıdır ayrıca bu kasada daha çok prestij önplanda tutlmuş gibi benim fikrim vitara fakat bir pick-up alınıp 10.000 masrafla daha karakterize bir araç sahibide olunulabilir...forumda çok iyi modifiyeli pic-uplar görüyorum hem görsel hem penformaslarıyla jiplerle yarışıyorlar...saygılar.örneğin erhan beyin(müsadenizle) rangerı gibi.

adsız.jpg

bende ikinci el 2008 sport 4x4 aldım 23000 km de manuel vites iki ay oldu izlenimlerim; istanbul'da şehir içinde otomobil rahatlığında arazide kullanmak için biraz yükseltmek gerek eğer ssangyoung pıckup alırsanız otomobilden veya suv dan farkı yok. parça & servis benim aracın bakım km si dolmadığı için servisleri görmek ve bilgi almak için üç ayrı servisi gezdim gayet güzel parça sıkıntısı olacağını zannetmiyorum trabzon'daki serviside sordum (burda bir arkadaşım trabzon'da ssangyong satan bayinin akrabası) bi problem çıkmaz dediler.fiyatı uygun konforlu atik ve güçlü; pickup size uygun bir araçsa, otomobil rahatlığı arıyorsanız bir kullanan olarak tavsiye ederim. HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH

Actyon Sports'un yakııtı konusunda bilgi verebilir misiniz ? 100km kaç lt yakıyor ?

bence güvenlik konfor açısından actyon

ben istanbul'da şehir içi kullanıyorum 10-11 lt (manuel vites 4x4 ) uzun yol yapma şansım olmadı inşallah bu ay içinde karadeniz düşünüyorum uzun yoluda test etme şansım olur.

ismini bile telaffuzda zorlandıgımız aracı tavsiye etmezdim 2.elinide dusunmek lazım ,sayet nufusuma kaydederim diyecekseniz ;D o zaman başka !! evladiyelik bir arac olabilir ;D

alpino' Alıntı:
ismini bile telaffuzda zorlandıgımız aracı tavsiye etmezdim 2.elinide dusunmek lazım ,sayet nufusuma kaydederim diyecekseniz ;D o zaman başka !! evladiyelik bir arac olabilir ;D
komik bir yorum olmuş bence, yurdum insanı hangi aracın ismini telaffuz edebiliyor ki,
örn; renault(reno) okunurken---yine renoult olarak telaffuz edenler---
dodge(doç) okunurken---yine dodge olarak telaffuz edenler...v.s. en basitinden iki örnek alfa romeo ya (alfa roma) diyenler mi dersin ilki yerli malı gibi bir araç olmuşken o yüzden isme fazla takılmanın alemi yok tonlarla parayı değmeyecek arabalara yıkmanın alemide yok... ;D

actyon sports 4x4' Alıntı:
komik bir yorum olmuş bence, yurdum insanı hangi aracın ismini telaffuz edebiliyor ki,
örn; renault(reno) okunurken---yine renoult olarak telaffuz edenler---
dodge(doç) okunurken---yine dodge olarak telaffuz edenler...v.s. en basitinden iki örnek alfa romeo ya (alfa roma) diyenler mi dersin ilki yerli malı gibi bir araç olmuşken o yüzden isme fazla takılmanın alemi yok tonlarla parayı değmeyecek arabalara yıkmanın alemide yok... ;D

telaffuz konusunda haklı olabilirsiniz ;D
ama evladiyelik bir arac oldugu konusunda da hem fikiriz anladığım kadarıyla

alpino' Alıntı:

kia sorentoların türkiyede satışa başlandığı günleri bir hatırlayın bir de şimdiki halini karşlaştırın o neden ssangyong da bir kaç seneye kalmaz en fazla satılan araba sınıfına girecek bvuna emin olabilirsinzi özellkle actyong sportlar pikap türünde en fazla satan araçlardır odd sitesinden bir kontrol edin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler