actyon yeterli bir pick-up mı?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sensar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,043

Etiketler
Ynt: actyon yeterli bir pick-up mı?

bir çok araçtan daha yetenekli bir araç ve sürücüsünü üzmeyen bir sadakati var çok saçmalamadıkça her türlü zor şarta uyum sağlayabiliyor uygun donanımla(lastik,yükseltme,süspansiyon güçlendirme ile pek sevmesede 1 ton a kadar taşıması arttırılabilir..
arka süspansiyon a alınacak airbagler sayesinnde taşıma kapasitesi arttırılabiliyor..
dobinsons heavy duty kit ile çok sert bir actyon a geçiş yapılabilir.
 


Ynt: actyon yeterli bir pick-up mı?

Merhaba;
Yeterli bir araç . Tabii ki sizin ölçütlerinizin ne olduğu çok önemli . Bana göre yeterli değil fazla bile . Karıştırılmaması gereken bu bir ''......gibi'' araç değil . 4*4 çift kabin kamyonet .
 

Ynt: actyon yeterli bir pick-up mı?

Araç olarak yeterli. Yeni Kartalkaya ya gittim, lastiklerim de yeni olduğundan karlı zeminde zincirsiz olarak sıkıntısız bir yolculuk gerçekleştirdim. Yalnız uyarmak isterim ki arka kabini kapattıracaksanız özellikle hard top ile serviste satılanı tercih etmeyin. Aldığımdan beri bana sıkıntı yaşatıyor. Su alma, terazi tutmama vb.
 



Ynt: actyon yeterli bir pick-up mı?

Hard top kapakta , başka sorun yaşayan var mıdır acaba ? Benim kapak da su alıyor .
 

Ynt: actyon yeterli bir pick-up mı?

10 ayda 25000 km yol yaptım arazi,köy,yayla ve asfaltta oldukça hatta fazlasıyla yeterli diyebilirim.
 

Ynt: actyon yeterli bir pick-up mı?

taşıma kapasitesinin az olması (istihap haddi) arkalarda helezon yay kullanılmasından kaynaklanıyor, diğer bütün pick-up larda makas vardır, buda actyon sports un 200-300 kg kadar istihap haddini düşürüyor ama taksi konforunda bir sürüş sağlıyor...
 

Ynt: actyon yeterli bir pick-up mı?

hamdieyuboglu' Alıntı:
Hard top kapakta , başka sorun yaşayan var mıdır acaba ? Benim kapak da su alıyor .
Bu su alma olayı yokuş aşağı (aracın önü aşağı bakarken) park edildiğinde mi oluyor? Birde tersini deneyip cevap yazabilir misiniz?
 

Ynt: actyon yeterli bir pick-up mı?(satış sonrası müşteri hizmetleri yeterli mi?

Hangi eğimde olduğunu tespit etmiş değilim. Aslen benimki tam bir yılan hikayesi olarak başladı. Yan camlardan da su alıyordu. Onları söktüler yeniden taktılar, şimdi bir tanesinin yücük bir yerinden alıyor, içeri su damlarken görebiliyorum. Arka kapak üst kısmından su sızması oluyor. Kapak contaya tam oturamıyor. Işık tutarak açıklık çok kolay bir şekilde tespit edilebiliyor. Artık servise gitmekten, Şahsuvaroğlu' na dert anlatmaktan sıkıldım. Aracım bu konuda hiç yoksa 6 defa servise gitti. Hard Top kabin 2 defa söküldü. Kısaca gördüğüm şu: Servisten de alınmış olsa Hard Top kapama sorunlu, keşke zamanında alternatifler daha fazla olsaydı ve ben servis dışında firmalardan alternatifleri değerlendirebiliyor olsaydım, Şahsuvaroğlu beklediğimden kötü satış sonrası hizmet sunuyor. Kabinlerinin sorunlu olduğunu defalarca söylemiş olmama rağmen ve durum ortada iken iyi niyetten uzak yaklaşım sergiliyor ve hatta biraz damarlarına basınca hoş olmayacak uslup takınabiliyor. Sadece kabin kapama değil, kameralı park sensörüm de 2 defa servis gördü, şimdi de ön panel yine yerinden düşmek üzere yani 3. defa servis görmek zorunda kalacak.
 



Ynt: actyon yeterli bir pick-up mı?

Benim kapaktaki su alma nedeni , kabin ile cam arasındaki fitilin kısa olmasından kaynaklanıyor , galiba . Servis öyle söylüyor .Fakat dün tekrar haortum ile su tuttum . Üst taraftan içeriye su girdi . Servis kalitesinin arttırılabilmesi ve sorunlara kalıcı çözüm bulunabilmesi açısından , hangi servise gidildiğinin yazılması taraftarıyım . Hatta mümkün ise ortak sıkıntılarada birlikte gitmeyi öneriyorum .
Hard top veya Half top kapak ( bildiğim kadarıyla ) yurt dışında da takılıyor . Türkiye'de uygulama hatası mı yapılıyor ? Eğer uygun olmayan bir durum var ise yetkili servislerin kapak önermemesi gerekir .
Ben Tuzla , Esenyalı'daki servise gidiyorum .
 

Ynt: actyon yeterli bir pick-up mı?

Kabin ile cam arasındaki fitil kısa kalıyorsa servis hatası kesin, montaj sırasında kabini aracın önüne doğru iterek montaj yapması gerekirdi.
Tahminim servislerde satılan kabin kapamaları Ssnangyong ' un orijinal kapamaları değil. Bir servis çalışanının bana söylediği kadarıyla araçla ücretsiz verilen ve ilk gelen arabalara takılan kabin kapamalarında herhangi bir sorun yokmuş, ancak sonradan ürün değiştirilmiş ve sorunlar ortaya çıkmış. Sanırım klasik ucuzlatma mantığı ile tedarikçi firma kaliteden ödün vererek ucuza kaçmış. Ben Ankara' daki servisi kullanıyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst