Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,963

NVR01

KURTLAR VADİSİ PUSU
Yer
ADANA
Selam arkadaşlar 28 kasım 2010 pazar günü adana grubu olarak tanışma faslı yapılacaktır,yer olarak tahta masayı düşünüyoruz lütfen katılımcı arkadaşlar kimlerle gelecegini belirtir ise sevinirim bay-bayan şeklinde lütfen ayrıntılı şekilde yazalım diğer arkadaşlar da ona göre hareket eder hem yer konusunda daha planlı organizasyon olur,lütfen katılımcılar ciddi şekilde kaç kişi gelecegini belirtsin en az 10 kişi olmalıyız zevki çıkar kahvaltı sonrası ufak çaplı oyun şeklinde turlarız göl kenarında oraya gelmek mecburi degil tabiki herkesin gönlüne lütfen aşagıdaki şekilde yazalım illa 4x4 araç şart değildir çünkü tanışma faslı ;D ;D ;D saygılar sevgiler....

ben ve eşim

toyota corolla
;D ;D ;D ;D

Etiketler

Ynt: Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

nvr01 ve eşi
_AYCA_

3 kişi olduk
;D ;D ;D

merhaba
benim 2 tarih yazmam karışıklığa sebep oldu.28 Kasım için 3 kişi geleceğiz Allah'tan mani olmazsa.
görüşmek üzere.

NVR01 + 1
_AYCA_
ACEMİ SÜRÜCÜ + 2

6 KİŞİ OLDUK ARKADAŞLAR... :D :D :D

NVR01' Alıntı:
Selam arkadaşlar 28 kasım 2010 pazar günü adana grubu olarak tanışma faslı yapılacaktır,yer olarak tahta masayı düşünüyoruz lütfen katılımcı arkadaşlar kimlerle gelecegini belirtir ise sevinirim bay-bayan şeklinde lütfen ayrıntılı şekilde yazalım diğer arkadaşlar da ona göre hareket eder hem yer konusunda daha planlı organizasyon olur,lütfen katılımcılar ciddi şekilde kaç kişi gelecegini belirtsin en az 10 kişi olmalıyız zevki çıkar kahvaltı sonrası ufak çaplı oyun şeklinde turlarız göl kenarında oraya gelmek mecburi degil tabiki herkesin gönlüne lütfen aşagıdaki şekilde yazalım illa 4x4 araç şart değildir çünkü tanışma faslı ;D ;D ;D saygılar sevgiler....

ben ve eşim

toyota corolla
;D ;D ;D ;D

bu arada bana ulasmak isteyen arkadaşlar... arkadaşlar içimizde güzel fotograf makinası ile fotograf cekecek arkadaşlar da olursa cok seviniriz prof..makinası olanlar lütfen getirsin saygılar... ;D

Msn : dnz_drn@hotmail.com cep:0534 911 44 65

büyük ihtimalle bir aksilik olmazsa mersin'den bende geleceğim.

nvr01 + eşi
_ayca_
acemi sürücü + 2
bora1071

ewt arkadaşlar 7 kişi olduk yokmu arttıran hadii
;D ;D ;D

detayları yazarsanız teşekkürler (aile ile mi yanımıza ne alacağız ben hiç bişey bilmiyorum)

slm arkadaşlar 8 kişi olduk galiba

nvr01 + eşi
_ayca_
acemisürücü + 2 kişi
bora1071 + 1 kişi

mali33' Alıntı:
detayları yazarsanız teşekkürler (aile ile mi yanımıza ne alacağız ben hiç bişey bilmiyorum)

Selam tanışma faslımız haftaya pazar günü yapılacaktır 28.11.2010 tarihinde tahta masa adlı mekanda yanınızda bişe getirmenize gerek yok çünkü sonucta geziye gidilmeyecek ilk tanışma faslı oldugu için,sabah kahvaltısı (gölün kenarında) onun ardındanda göl kenarında araçlarla oynanacaktır camurda tabi isteyen arkadaşlarımız da olursa...gelecek insanların kimi ailece kimi tek kimide erkek arkadaşlarıyla olur muhtemelen ben ailece gelecem isteyen istediği şekilde gelebilir ama aile agırlıklı olursa tabiki sevgi saygı cercevesinde hareket edilecektir...saygılar adoff adana off-road team

Bu arada buluşma yeri saatini kararlaştırmak gerek.
Benim önerim uygun olan 1 yerde toparlanıp,sakin bir şekilde kahvaltı yerine gidilmesi..Sonuçta toplu şekilde foto çekilmesinde ve mekan yerini bilmeyenlere de kolaylık olur.

_AYCA_' Alıntı:
Bu arada buluşma yeri saatini kararlaştırmak gerek.
Benim önerim uygun olan 1 yerde toparlanıp,sakin bir şekilde kahvaltı yerine gidilmesi..Sonuçta toplu şekilde foto çekilmesinde ve mekan yerini bilmeyenlere de kolaylık olur.

selam arkadaşlar ilk buluşma yeri adnan menderes bulvarındaki ada,adaya girilecek ve ilerdeki minik kavşakta buluşulacak saat olarak 10:00 gibi düşündüm tekrar sölüyorum adaya girilecek girdikten sonra ilerde kavşak var, ne erken ne geç,zaten buluşulacak 10:15 de tahta masa ya geçilecek herkesin 15 dak rotarı düşünüldü lütfen zamanında geliniz eger gelemeyen arkadaşlar olursada tahta masada buluşur,zaten kahvaltıdan sonra tekrar boş bir alanda resim vs organizasyonu yapılacak bende hafta içi gidip tahta masa ile görüşecem...saygılar adoff adana off-road team

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR