Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
8 Hafif zihinsel şubesinde özel eğitim Teknoloji ve Tasarım dersindeyim.
Öğrencim Yunus Emre'ye kes yapıştır boya işleri yaptırıyorum.
Her şey güzel gidiyor...
Dizüstümü okula getirdim. Boş zamanlarımda notları gireceğim E-Okula...
Merhaba sevgili kampçı dostlarım...
Bugün bu haftanın son dersindeyim.
Artık ara tatile çıkacağız.
Ara tatilde daha çok evimde takılmayı planlıyorum.
Ama Kahramankazan'daki karavanıma da gidebilirim arada....
Bedava yerlerde konaklamak veya karavanda bedava yaşamak benim kulvarım değil. Ben zaten hep ücretli kamplarda olmayı sevmiş ve seçmiş bir kampçı gezginim. Şu an da ücretini ödeyerek karavanımı bir kamp yerinde konuşlandırıyorum.
Benim Letafet dediğim bir hayal karavanım var. Bu karavan için para biriktiriyorum. İnşallah emekli olurken kendime bir Alkovenli Motokaravan alacağım ve emeklilik hayatımda bu karavanla gezerek yaşayacağım. İşte benim hayalim ve idealim bu. Eğer Allah bana sağlık sıhhat verirse mutlaka kendime Letafet'imi alacağım.
Bugün evceezime geldikten sonra uzun süre ne oynasam diye düşündüm durdum. Steam'den değişik oyunlara baktım. En sonunda Battlefield 6 indirmeye karar verdim. Şimdi oyunum iniyor...