2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,251
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 229,056

Selam kampçı dostlarım...

8 Hafif zihinsel şubesinde özel eğitim Teknoloji ve Tasarım dersindeyim.
Öğrencim Yunus Emre'ye kes yapıştır boya işleri yaptırıyorum.
Her şey güzel gidiyor...
Dizüstümü okula getirdim. Boş zamanlarımda notları gireceğim E-Okula...

Merhaba sevgili kampçı dostlarım...
Bugün bu haftanın son dersindeyim.
Artık ara tatile çıkacağız.
Ara tatilde daha çok evimde takılmayı planlıyorum.
Ama Kahramankazan'daki karavanıma da gidebilirim arada....

Bedava yerlerde konaklamak veya karavanda bedava yaşamak benim kulvarım değil. Ben zaten hep ücretli kamplarda olmayı sevmiş ve seçmiş bir kampçı gezginim. Şu an da ücretini ödeyerek karavanımı bir kamp yerinde konuşlandırıyorum.

Benim Letafet dediğim bir hayal karavanım var. Bu karavan için para biriktiriyorum. İnşallah emekli olurken kendime bir Alkovenli Motokaravan alacağım ve emeklilik hayatımda bu karavanla gezerek yaşayacağım. İşte benim hayalim ve idealim bu. Eğer Allah bana sağlık sıhhat verirse mutlaka kendime Letafet'imi alacağım.

Bugün evceezime geldikten sonra uzun süre ne oynasam diye düşündüm durdum. Steam'den değişik oyunlara baktım. En sonunda Battlefield 6 indirmeye karar verdim. Şimdi oyunum iniyor...

Oyun oynarım, Kitap okurum, Müzik dinlerim, Belgesel izlerim...
İşte ben evceezimde bunları yaparım genelde...
Karavanda da kitap okumayı ve müzik dinlemeyi çok severim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,585
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR