Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,969
Ynt: Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

sevgili NVR01
katılımcı sayısını arttırmak için çeyrek altın falan mı dağıtsak acaba?

Etiketler

acemisürücü' Alıntı:
sevgili NVR01
katılımcı sayısını arttırmak için çeyrek altın falan mı dağıtsak acaba?

;D ;D ;D ;D boşver abicim gelen başımızın tacı gelmeyenin canı sağolsun insanlar daha bu işin ne kadar zevkli oldugunu bilmiyor öğretecegiz hep beraber...saygılar

eyvallah üstat.
Arkadaşlarımı da örgütleme çabalarım devam ediyor.Arazi araçları yok ama maksat muhabbet,güzel bir gün geçirmek.

acemisürücü' Alıntı:
eyvallah üstat.
Arkadaşlarımı da örgütleme çabalarım devam ediyor.Arazi araçları yok ama maksat muhabbet,güzel bir gün geçirmek.

aynen tam gaz devam abicim tahrik et bende arkadaşımı tahrik ettim geldim.. ;D ;D ;D

Vay Vay Vaaay...!!
Ya ortaya fikir attık kaçtık zannetmeyin dostlar İllaki geliyoruz.
Konuyu ilk açtığımızda Ürgüp semalarında Turhasanın kapılarını aşındırıyordum. ;) o esnada siteye cevap verebilme ihtimalim vardı ama, çarşamba gününden itibaren Gezenbilirin Aladağlar, Büyük Alaca, zirve tırmanışına katıldığım için nete girme şansım olmamıştı. (çok iyi bir faaliyetti 3580m yükseklik) ;D
Ne kadar güzel, nete girdiğimde bu kadar taleple karşılaşmak.

Evet arkadaşlar ada fikri iyi olmuş gerçekten. Ada dan hep beraber tahta masaya gitmek çok hoş olacak.
Birde bu işe ilgi duyan arkadaşlarıda mümkünse alalım yanımıza. Katılıyorum fikrinize 4x4 olması gerekmez araçların.

Bu arada GezenBilir sticker ları olan arkadaşlar lütfen araçlarına yapıştırıp gelirlerse iyi olur. Aynı şekilde Gezenbilir flaması olan arkadaşlarda antenlerine bağlayabilirler. Hem Ada da birbirimizi daha kolay buluruz, Hem de tahta masaya gidişimiz daha havalı olur 8)
NVR arkadaşım bu konuda öncülük ettiğin için çok teşekkürler. sıkı bir azimle iyi bir grup toparlayacağımıza inanıyorum. Tam destek.
Aslında buluşma yerine erken gelerek bir masa atalım diyorum. Gelen dostlarda kolay bulur bizi.

Bir ricam da Gelecek arkadaşlar nicklerinin yanına birde isim eklerlerse hatırlaması daha kolay olacaktır.
Ulaşmak isterseniz: Onur 0532 310 34 51

Yuce' Alıntı:
Vay Vay Vaaay...!!
Ya ortaya fikir attık kaçtık zannetmeyin dostlar İllaki geliyoruz.
Konuyu ilk açtığımızda Ürgüp semalarında Turhasanın kapılarını aşındırıyordum. ;) o esnada siteye cevap verebilme ihtimalim vardı ama, çarşamba gününden itibaren Gezenbilirin Aladağlar, Büyük Alaca, zirve tırmanışına katıldığım için nete girme şansım olmamıştı. (çok iyi bir faaliyetti 3580m yükseklik) ;D
Ne kadar güzel, nete girdiğimde bu kadar taleple karşılaşmak.

Evet arkadaşlar ada fikri iyi olmuş gerçekten. Ada dan hep beraber tahta masaya gitmek çok hoş olacak.
Birde bu işe ilgi duyan arkadaşlarıda mümkünse alalım yanımıza. Katılıyorum fikrinize 4x4 olması gerekmez araçların.

Bu arada GezenBilir sticker ları olan arkadaşlar lütfen araçlarına yapıştırıp gelirlerse iyi olur. Aynı şekilde Gezenbilir flaması olan arkadaşlarda antenlerine bağlayabilirler. Hem Ada da birbirimizi daha kolay buluruz, Hem de tahta masaya gidişimiz daha havalı olur 8)
NVR arkadaşım bu konuda öncülük ettiğin için çok teşekkürler. sıkı bir azimle iyi bir grup toparlayacağımıza inanıyorum. Tam destek.
Aslında buluşma yerine erken gelerek bir masa atalım diyorum. Gelen dostlarda kolay bulur bizi.

Bir ricam da Gelecek arkadaşlar nicklerinin yanına birde isim eklerlerse hatırlaması daha kolay olacaktır.
Ulaşmak isterseniz: Onur 0532 310 34 51

slm abicim ne demek ben teşekkür ederim öncülüğü hep beraber yapacagız bu grubu oluşturacagız ve adananında off-road konusunda ne kadar başarılı oldugunu kanıtlıyacagız buluşma öncesi bir araya gelirsek daha iyi olur hatta tahta masa ile görüşülse önceden fikir ediniriz tek tip menu mu kişi başı fiyatlandırma detayları görüşürdük...saygılar adoff adana off-road team duran cep:0534 911 44 65

Selam arkadaşlar katılımcı sayımız artıyo cok şükür ;) bide arkadaşlar sizede danışayım şimdi konusacaz tahta masa ile bize özel paket mi yapsınlar yada tavsiyeniz nedir kahvaltı konusunda şimdi herkes kendi ödesin hikayesi kötü olur ortalık karman corman olur bide aynı masada oturulacak sonucta muhabbet tanışma faslı oldugu için güsel sıcak bi ortam olsun istiyoruz dimi....saygılar adoff adana off-road team ;D ;D

nvr01 + eşi
_ayca_
acemisürücü + 2 kişi
bora1071 + 1 kişi
yuce + 3kişi

total şu ana kadar 12 kişi ok mi......

nvr01 + eşi
_ayca_
acemisürücü + 2 kişi
bora1071 + 1 kişi
Yüce + 3 Onur 0532 310 34 51

selam arkadaşlar orada olmaktan mutlu olacağım bende ne zaman adananın bir off-roat külübü olacak diye merak ediyordum :D

Selamlar

Kadir maşallah işte de offroad komsu yapmışsın evdede walla sanslısın :smiley: muhtemel uğramaya çalısacağız hamile eşim ve kızımla beraber yani +-3=0:smiley:) :D

kerimakkis' Alıntı:
Selamlar

Kadir maşallah işte de offroad komsu yapmışsın evdede walla sanslısın :smiley: muhtemel uğramaya çalısacağız hamile eşim ve kızımla beraber yani +-3=0:smiley:) :D

Kerim kardeşim Allah analı babalı büyütsün. :smiley:

nvr01 + eşi
_ayca_
acemisürücü + 2 kişi
bora1071 + 1 kişi
yuce + 3kişi
foremost
kerimakkis + eşi

kerimakkis abicim sen gel bende de var hamile hanım takılırlar muhabbetleri güsel olur.....

15 olduk yokmu arttıran ;D ;D

il grupları adana bölümünede linki yazdım ayrıca bizim mersin bölümünede ;)

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için saolun biraz zamanı olsa doğumun kesin geliriz derdim ama P.Tesi olunca doğum insan tereddut ediyor ... ;D (herne kadar canım suziyi satmış olsamda, gerçi offroad ailesine yeni bir abimizi kazandırmıs olduk ama umarım yeni jeep yetişir hnmda kendini iyi hisseder umarım..)

Komşu komşunun külüne muhtaçmış Kerim kardeş .Arazide de vincine,strap'ine,çekme halatına.
Pazar günü gelmeye çalış.Bu gün senin arabayı havaalanı civarında gördüm,sen zannettim ama başkası vardı.Satmışsın canavarı,hayırlısı olsun.İnşallah tez zamanda tekrar araziye çıkarız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,893
Kaydolan Son Üyemiz
gezgin38

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR