Vay Vay Vaaay...!!
Ya ortaya fikir attık kaçtık zannetmeyin dostlar İllaki geliyoruz.
Konuyu ilk açtığımızda Ürgüp semalarında Turhasanın kapılarını aşındırıyordum.

o esnada siteye cevap verebilme ihtimalim vardı ama, çarşamba gününden itibaren Gezenbilirin Aladağlar, Büyük Alaca, zirve tırmanışına katıldığım için nete girme şansım olmamıştı. (çok iyi bir faaliyetti 3580m yükseklik) ;D
Ne kadar güzel, nete girdiğimde bu kadar taleple karşılaşmak.
Evet arkadaşlar ada fikri iyi olmuş gerçekten. Ada dan hep beraber tahta masaya gitmek çok hoş olacak.
Birde bu işe ilgi duyan arkadaşlarıda mümkünse alalım yanımıza. Katılıyorum fikrinize 4x4 olması gerekmez araçların.
Bu arada GezenBilir sticker ları olan arkadaşlar lütfen araçlarına yapıştırıp gelirlerse iyi olur. Aynı şekilde Gezenbilir flaması olan arkadaşlarda antenlerine bağlayabilirler. Hem Ada da birbirimizi daha kolay buluruz, Hem de tahta masaya gidişimiz daha havalı olur 8)
NVR arkadaşım bu konuda öncülük ettiğin için çok teşekkürler. sıkı bir azimle iyi bir grup toparlayacağımıza inanıyorum. Tam destek.
Aslında buluşma yerine erken gelerek bir masa atalım diyorum. Gelen dostlarda kolay bulur bizi.
Bir ricam da Gelecek arkadaşlar nicklerinin yanına birde isim eklerlerse hatırlaması daha kolay olacaktır.
Ulaşmak isterseniz: Onur 0532 310 34 51