Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,008
Ynt: Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

red34' Alıntı:
saol kardeşim tabiki biliyorum... ;) istasyon denetlemelerine yakında başlıyorum ..en kısa zamanda görüşeceğiz ..... :smiley:

tabii abi her zaman beklerim baş tacısınız..... ;D ;D

Etiketler

Yuce' Alıntı:
Bora,
Daha önce göstermiş olduğun çukurova off-road stickerı kime ait. çok uğraşmadan o sticker ın tasarımını kullanabilirmiyiz acaba? yoksa özel bir gruba mı aittir?

selamlar. o stickerin tasarımını malesef kullanamazsınız çünkü şimdilik biz mersinden 5 kişi, tarsustan 5 kişi ve adanadan 4 arkadaş olmak üzere ÇUKUROVA OFFROAD GRUBU adı altında bir oluşum içerisindeyiz. ilk etapta sadece mersin offroad olarak bir oluşum ve internet sitesi kuracaktık ancak tarsus ve adanalı arkadaşlarımızında genel talebi ile ismi çukurova yaptık. yakında çukurova offroad olarak internet sitemize kavuşacağız. tişörtlerimiz, polarlarımız, anahtarlık vb. planlarımızı uygulamaya geçireceğiz Allah'ın izniyle. ;)

şöyle özetlemem gerekirse adana olarak ,adoff, adoff ofroadteam veya başka isimle bir grup oluşturulabilirse gerekirse bir internet adreside alınırsa bizler her zaman destek veririz.

slm bora bey tutumunuzu kınıyorum, :-\ neden: sanki siz mısırda biz islandadayız :D :D bi oluşum yapıldıysa hep beraber destek verelim ,adana off-road mardin off road fark etmez yeterki düzenli geziler olsun aktiviteler yapılsın ama siz dersenizki biz grup kurduk bu grup bize yeter baş tacı herkes kendi oluşumunu oluşturur bi şekilde ama hep beraber olunsa beraber gezilere gidilse sizcede hoş olmazmı ?? dediklerimi sakın yanlış anlamayın ama ortada bişekilde bişeyler yapılacaksa hep beraber yapalım derim herkes oturur veya grup kurmada hevesli istekli arkadaşlar bir araya gelir konuşulur tartışılır grup da kurulur gezi planlarıda yapılır ..benim şahsi fikrim şu grupun önde gelenleriyle bi buluşup oturup konuşmaktır ne yapacagız neler yapılabilir nerde eksigimiz var tartışılır,,,mesela bakın diğer şehirlere her hafta bi yerde insanlar ama bizde tık yok ben cıkıyorum tek başıma eşimle gezilere cıkıyorum,,veya gezi planlanıyor kimse katılmıyor herkes diyoki tamam bende geliyorum gezi günü geliyo ortada kimse yok bunlar oturulup konuşulsa güsel olur acil durumlar hariç gelmeyebilir insanlar veya özel nedenleride vardır saygım sonsuz ama katılacam tamam geliyorum diyip gelinmedi mi insan şaşırıyo bunlar benim için önemli detaylar grup koınusunda nasıl isterseniz öyle olsun ister ayrı herkes ekibini oluştursun ister tek bi ekip oluşsun saygılar...ekip derken yanlış anlaşılma olmasın çete gibi oldu ;D ;D ;D off road grubu ekibinden bahsediyorum......saygılar

NVR01' Alıntı:
Selam bora bey tutumunuzu kınıyorum, :-\ neden: sanki siz mısırda biz islandadayız :D :D bi oluşum yapıldıysa hep beraber destek verelim ,adana off-road mardin off road fark etmez yeterki düzenli geziler olsun aktiviteler yapılsın ama siz dersenizki biz grup kurduk bu grup bize yeter baş tacı herkes kendi oluşumunu oluşturur bi şekilde ama hep beraber olunsa beraber gezilere gidilse sizcede hoş olmazmı ?? dediklerimi sakın yanlış anlamayın ama ortada bişekilde bişeyler yapılacaksa hep beraber yapalım derim herkes oturur veya grup kurmada hevesli istekli arkadaşlar bir araya gelir konuşulur tartışılır grup da kurulur gezi planlarıda yapılır ..benim şahsi fikrim şu grupun önde gelenleriyle bi buluşup oturup konuşmaktır ne yapacagız neler yapılabilir nerde eksigimiz var tartışılır,,,mesela bakın diğer şehirlere her hafta bi yerde insanlar ama bizde tık yok ben cıkıyorum tek başıma eşimle gezilere cıkıyorum,,veya gezi planlanıyor kimse katılmıyor herkes diyoki tamam bende geliyorum gezi günü geliyo ortada kimse yok bunlar oturulup konuşulsa güsel olur acil durumlar hariç gelmeyebilir insanlar veya özel nedenleride vardır saygım sonsuz ama katılacam tamam geliyorum diyip gelinmedi mi insan şaşırıyo bunlar benim için önemli detaylar grup koınusunda nasıl isterseniz öyle olsun ister ayrı herkes ekibini oluştursun ister tek bi ekip oluşsun saygılar...ekip derken yanlış anlaşılma olmasın çete gibi oldu ;D ;D ;D off road grubu ekibinden bahsediyorum......saygılar

bu kahvaltı etkinliğine katılmak istememim sebebini önce açıklayayım. benim adanadan yüzyüze tanıdığım amigo(hamdi abi), foremost(ibrahim), ayça hanım ile görüşmek , henüz yüzyüze tanışmasamda zeuss(selçuk) ve tabiki sizlerle tanışmak. belki kemalhan kardeşimizde katılabilir onunlada henüz tanışmasakta facebooktan arkadaşız :smiley: yani ben ÇUKUROVA offroad adına değil kişisel olarak orada olmayı planladım. :smiley:

birde şunu belirteyim mersin ve tarsus olarak buluşup bu yaz kadıncık barajına ve çiniligöle geziler yaptık. çoğunu önceden burada offroad duyurular bölümünde yayınladım. geçtiğimiz 6 aylık dönemde 3 hafta hariç her hafta gezi yaptım. bunların bazılarında 3 araç, bazen 2 araç ve bazılarında 8 araç olduğumuz oldu.

Bora Bey,
Madem sizde böyle bir oluşum içine girdiniz o zaman paylaşacağımız çok şey var demektir. Hatta belki de tek çatı altında bile buluşabiliriz. Burada maksat zaten hep beraber olmak.
Duran Arkadaşımızın da değindiği gibi önemli olan; 3 kişi etkinlik düzenleyipte sonra kimse gelmedi diye dımdızlak ortada kalmamak. Yoksa Adana olmuş, Çukurova olmuş çokta önemli değil şahsen benim için.
Şu da olabilir, Biz yine Ad-Off olarak oluşumu tamamlarız sonra hepimiz Çukurova Off-Road grubu altında birleşebiliriz de. Hiçbiri olmasa da en azından ortak geziler düzenleriz.
Lütfen Mersin ve Tarsustaki arkadaşlarınızda getirin. Onlarla da tanışmak isterim. Bir bakarsınız ortak çalışma fikirleri atarız ortaya.

Birlikten Kuvvet ve Daha Heyecanlı Etkinlikler Doğar :smiley:

Dostlar;

Bu arada tekrar bir sayım almak istiyorum. Herkes onaylıyormu bisiklet yarışının olduğu bölgede tanışma toplantısı yapmamızı? ( İçecekler Benden ;) )

Kaç kişi geliyor lütfen tekrar bir sayı bildirimi yapalım en son haliyle.

1) Yüce ( Onur) +3
2) NVR01 ( Duran)
3) Bora1071
4)
5)

Bu arada iş çıkış saatinde bu trafiğe hiç girmeye niyetim yok. Adana da olan arkadaşlar önceden tanışmak isterlerse ben ziyapaşa TobaccoShopta keyifle biramı yudumluyor olucam ;D
Katılabilirsiniz

Onur 0532 310 34 51

Hala çalışanlara da kolay gelsin ;D

Yuce' Alıntı:
Bu arada iş çıkış saatinde bu trafiğe hiç girmeye niyetim yok. Adana da olan arkadaşlar önceden tanışmak isterlerse ben ziyapaşa TobaccoShopta keyifle biramı yudumluyor olucam ;D
Katılabilirsiniz

Onur 0532 310 34 51

Hala çalışanlara da kolay gelsin ;D

slm onur bey görseydim gelirdim ama net yoktu yanımda foruma giremedim ben adana ekibi olarak adoff oluşumundan yanayım bora beyde kendi oluşumunu yapsın ortak bi çatıda buluşuruz onur bey adoff u canlandıralım cevrelerimizede bunu bildirelim bu tarz ortamları seven insanlara....saygılar

ha adoff ,ha çukurova bence burada amaç önemli bir oluşum kurmak zor olmasa gerek kaldıki adoff un daha kuvvetli bir grup olacagından eminim ama birbirimizi kırmadan yaparsak daha iyi olur. ayrıca bora beyin art niyetinin olmadıgından eminim .

mustafa drican' Alıntı:
ha adoff ,ha çukurova bence burada amaç önemli bir oluşum kurmak zor olmasa gerek kaldıki adoff un daha kuvvetli bir grup olacagından eminim ama birbirimizi kırmadan yaparsak daha iyi olur. ayrıca bora beyin art niyetinin olmadıgından eminim .

slm mustafa bey yok yok bora beyde de art niyet yok adanada ikamet etmiyo zaten o orda oluşum içinde olur biz burda arada bir ortak calısmalar yaparız bazı gezilerimizde mesela 2 grup buluşur güsel olur rekabet iyidir artık bizim grubumuzun adı adoff adana off-road team başkan benim kendim kendimi seçtim ;D ;D ;D ;D ;D

oylarınızı bana verin size yol su çamur olarak dönsün... ;D ;D ;D ;D

tamam abicigim ben koyun olmaya razıyım çoban kim olursa olsun ;D ;D ;D ;D ;D aslında adana bu konuda daha şanşlı ben buraların yabancısıyım fakat gördügüm kadarıyla trafikteki her 5 araçtan 2 si suv ama bir araya gelebilmek epey zorlu bir yol zaman la olur tabi sabır ve azim gerek bence böyle toplantı konvoylarla insanları özendirebiliriz önce şu sticker olayına hız vermemiz lazım ben birtane taslak hazırladım begenilirse degişiklikler yapılarak kullanılabilir.

mustafa bey ve duran bey görüşleriniz için teşekkürler. bu arada logoda güzelmiş mustafa bey ;D size başarılar dilerim oluşumunuzda.

slm lar mustafa bey siz logoyu yapın ikimiz karar veririz baskan ve baskan yardımcısı siz olunuz lütfen :D :D :D :D bora bey teşekkür ederiz .....

mustaffa abi sticker nerde ben göremedim msn adresine ekle ordan paslaşırız ....saygılar msn : dnz_drn@hotmail.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,893
Kaydolan Son Üyemiz
gezgin38

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR