Akçakoca Düzce' ye bağlı. Düzceden merkez ile Kaynaşlı arasında sapağı vardır. Sanırım 40 km civarı yol sonra sapağa gelirsin. Sağa Ereğli - Zonguldak; sola Akçakoca; Melen; Karasu..
Arkadaşlar selam; ben bu sitenin eski üyesiyim. Off Road grubundayım normalde. Bu aralar işlerim sebebi ile Amasra - Bartın' dayım. Akçakocayı çok iyi bilirm. Kendim de Zonguldaklıyım normalde. Benim de bu hafta sonu stres atmaya Akçakoca' ya gidesim vardı; bu tesadüf oldu. Belki ben de gelebilirim. Kamp yeri olarak Ceneviz kalesinin dibi plaj da olabilirdi aslında.. Eğer güzergahımda gelecek kimse olursa alabilirim..
haha benim o kadar naktim olsa bıurdan araç kiralrdım ben yahuu korhan bey kastırmazdım hiç bak iki arkadaş düzceye gel diyo biri akçakocaya gel diyo sizde malum zonguldağa gel diyonuz hehe araba kiralasam daha kolay olurdu tamam işin şakası bu bakalım bi yarın ben haber veririrm size
Tanımadığınız için ciddiye aldınız tabi..! Latife kuzum latife..! Parayla pulla işimiz olmaz.. Hem Zonguldağa gelin dememiştim ki.. Otoban üzerinde Yeniçağ sapağı.. Ankara' dan 2 saat uzaklıkta. Düzce ile yarı yol.. Zaten Ankara' dan Akçakoca' ya giderken 2 rota var. İlki otobandan Kaynaşlı - Düzce - Akçakoca (Bolu Dağını veya tüneli geçerek); diğeri de Ankara otobandan Yeniçağ sapağı - Zonguldak - Ereğli - Akçakoca.
Felaket grip geçiriyorom, bu durumda kamp benim için hayal...Pazar günü küçük bir yürüyüş yapalım dedim, hasta hasta nasıl yürüyeceksem ben de bilemiyorum..Aladağlar'da görüşmek kısmetmiş artık Korhan, aklıma gelmişken büyük Ankara çıkartmasına neden gelmedin sen, yakındaymışsında hem ?