Yerleşim yerlerine uzak olsun arkası orman olsun gibi birde bayanlar plajına biz nasıl girecez. (Yazın almıyorlar belki bu mevsimdegireriz.) Şenol hocam sana bir koordinat daha göndericem çalışıyorum.
efe abi kalkan takımını akçakocadan temin edebiliriz, hava durumuna bakarız iyi olursa benim fiber tekne akçakoca limanında duruyor istersen motorumu yanımda getirebilirim
Bora,
Denize açılmaya gerek yok sanırım. Kalkan için kıyıdan bırakma yaparız. Zaten denize açılıp kıyıdaki eğlenceyi kaçırmak istemem. Başka bir zaman balık safarisi yaparız. Tekne o zaman lazım.
bu bora aygül benim ekibin bora abisimi canım abim senmisin yahu 2 kişi derken o aracın arka sağ koltugu boştu herhaldee orası benim yerim geçen kampta rezervasyon yaptırmıştım ben oraya hatta bi peşinatta ödemiştim kahve sözü vererek hehe aslan bora abim beniiim
Takımlar tamam çantayı karıştırdım 8.10 takım çıktı. Yetmezse ilave yaparız istavrit gelirken getiririz yem için.
Kalkanın yeri başka o kendi başına damak tadı hele birde üzerine sos yaptınmı ........
Katılım Listesi:
1- Cem
2-Selami
3-İsmail
4-Adnan
5-Murat
6-Ertürk (cuma günü kesinleşecek)
7-Çiğdem
8-kadriye
9-Pangea Off-road Beypazarı ekibi (Şu an 6 Kişi)
10- Efe ve Ege
11-Cem(Kapitan) +2 kişi
12-Ahu
13-Bora Aygül+1
14-Dost Yarım kişi
yahu evet öle oldu sanırım ama ne yapayım bora ismini görünce atladım hemen tüh tezahüratta boşa gitti ama neyse bora bey genede siz o tezarühatı üstünüze alınabilirsiniz boşa gitmesin en azından