Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,293
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Yerleşim yerlerine uzak olsun arkası orman olsun gibi birde bayanlar plajına biz nasıl girecez. (Yazın almıyorlar belki bu mevsimdegireriz.) Şenol hocam sana bir koordinat daha göndericem çalışıyorum.

Etiketler
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

cem bey 2 kişi katılacağız

efe abi kalkan takımını akçakocadan temin edebiliriz, hava durumuna bakarız iyi olursa benim fiber tekne akçakoca limanında duruyor istersen motorumu yanımda getirebilirim

Bizim yiyeceğimiz bitmez bunu öğrenmiş olman lazım 1 kasa tepeleme dolu hamsi siparişi verdik bile mevcut sayıya göre 1+1+1+ vs vs.
cemkocyigit' Alıntı:
Adnan abi çok tutsaydın balığı,deniz havasıyla birlikte iştahlar iyice açılacak gibi.

Bora,
Denize açılmaya gerek yok sanırım. Kalkan için kıyıdan bırakma yaparız. Zaten denize açılıp kıyıdaki eğlenceyi kaçırmak istemem. Başka bir zaman balık safarisi yaparız. Tekne o zaman lazım.

Selamlar

Adnancım,

Oltam uygun sanırım. Sen takımları getir. Gerçi, hamsi varken kalkanı kim yiyecek. Neyse tutarsak biraz kızartma yaparız. Kalanı buzluğa atarız.

bu bora aygül benim ekibin bora abisimi canım abim senmisin yahu :smiley: 2 kişi derken o aracın arka sağ koltugu boştu herhaldee orası benim yerim geçen kampta rezervasyon yaptırmıştım ben oraya :smiley: hatta bi peşinatta ödemiştim kahve sözü vererek :D hehe aslan bora abim beniiim :D

Takımlar tamam çantayı karıştırdım 8.10 takım çıktı. Yetmezse ilave yaparız istavrit gelirken getiririz yem için.
Kalkanın yeri başka o kendi başına damak tadı hele birde üzerine sos yaptınmı ........

Kalkan ve salata.jpg

Katılım Listesi:
1- Cem
2-Selami
3-İsmail
4-Adnan
5-Murat
6-Ertürk (cuma günü kesinleşecek)
7-Çiğdem
8-kadriye
9-Pangea Off-road Beypazarı ekibi (Şu an 6 Kişi)
10- Efe ve Ege
11-Cem(Kapitan) +2 kişi
12-Ahu
13-Bora Aygül+1
14-Dost :smiley: Yarım kişi

toplam :22,5 kişi

Çiydem o bora bu bora değil :smiley: sen boraları karıştırdın

yahu evet öle oldu sanırım ama ne yapayım bora ismini görünce atladım hemen :smiley: tüh tezahüratta boşa gitti ama neyse bora bey genede siz o tezarühatı üstünüze alınabilirsiniz boşa gitmesin en azından :smiley:

cem
dost u yarım kişi yazmışın 1,5 kişi yaz büyüdü artık çok yiyor.

selami bak köpekler bebekken daha çok yer büyüyünce 1 öğüne düşer yedikleri öğün sayısı :smiley:

Dost u değilde seni 1,5 yazacam selo,sende çok yiyon :p

hehe dosta laf yok dosta laf yok 1,5 da yer 2 de selo geçen kampta senden daha çok ilgi gördü diye kıskandınmı yoksa :D puhaa

ooo balıklara bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri