Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,341
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

adsz.jpg

Etiketler
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Akçakoca kampına hazırlık yapıyoruz aramızda ızgara hamsi sevmeyen varmı.

az olursa sevmem...;D

Ertürk bu bölgeninde resimleri mevcut fakat karar verilemedi

KAMP ALANI 004.jpg

abicim aslında sahil biraz riskli gibi geldi ban , ormanlık bir alan varsa deniz manzaralı onu değerlendirelim...
daha sonra problem olmasın... Çünkü ateş yakılacak felan... Baktım yerleşim alanlarına çok yakın yerler....

arkadaşlar merhaba bir aksilik olmazsa bende kampa katılmayı düşünüyorum

Yerleşim yerlerinden uzak bir kaç alternatif daha var adnan ağbiyle çalışıyoruz.

Katılım Listesi:
1- Cem
2-Selami
3-İsmail
4-Adnan
5-Murat
6-Ertürk (cuma günü kesinleşecek)
7-Çiğdem
8-kadriye
9-Pangea Off-road Beypazarı ekibi (Şu an 6 Kişi)
10- Efe ve Ege
11-Cem(Kapitan) +2 kişi
12-Ahu

Ertürk cuma günü kesinleşcek yazmış ama kolundan tutar getiririm ben merak etmeyin siz ;D
Bide Adnan abi nerelerde Murat bey?
geleneksel irmik tatlısını ben yaparım bu sefer zahmet etmesin o :D

Kamp bölgesi Koordinatları : 41° 04'36.46"N - 31° 04'22.79"E

Katılım Listesi:
1- Cem
2-Selami
3-İsmail
4-Adnan
5-Murat
6-Ertürk (cuma günü kesinleşecek)
7-Çiğdem
8-kadriye
9-Pangea Off-road Beypazarı ekibi (Şu an 6 Kişi)
10- Efe ve Ege
11-Cem(Kapitan) +2 kişi
12-Ahu

toplam :20 kişi

Balık tutmaya çıktım okyanus'a yetecek kadar hamsiyi anca orda tutarım diye irmik tatlısı için teşekkürler.
afusu' Alıntı:
Ertürk cuma günü kesinleşcek yazmış ama kolundan tutar getiririm ben merak etmeyin siz ;D
Bide Adnan abi nerelerde Murat bey?
geleneksel irmik tatlısını ben yaparım bu sefer zahmet etmesin o :D

Adnan abi çok tutsaydın balığı,deniz havasıyla birlikte iştahlar iyice açılacak gibi.

Efe bey ben size kalkan takımı getiririm 2 oltalı takımlar. Yalnız beden olarak en az 0.45 misina olması lazım. (Yem olarak istavrit.)
EKARAIS' Alıntı:
Cem,
Şu çayır çimen olan yer güzelmiş. Oraya gitsek güzel olur. Olta getireceğim de kalkan takımı yok. Bakalım bulabilecek miyim? :smiley:

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat

N'oldu Adnan abi,
Bayanlar plajı pek rağbet görmedi galiba.
[attachment=1]

Bayanlar plajı.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri