Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,341
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Katılım Listesi:
1- Cem
2-Selami
3-İsmail
4-Adnan
5-Murat
6-Ertürk (cuma günü kesinleşecek)
7-Çiğdem
8-kadriye
9-Pangea Off-road Beypazarı ekibi (Şu an 6 Kişi)
10- Efe ve Ege

toplam=16 kişi

Etiketler
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

heyoo heyoo valla gene bi sevindirik oldum ama ben hastayım bu hafta sonu valla tamda d,nlenme zamanıma denk geldi umarım haftaya düzeleceğim :smiley: düzelmesem bile azalır ben gelirim gene herhalükarda :smiley:)

Arkadaşlar merhaba,

Sizlerle henüz bir organizasyona katılma firsatım olmadı fakat bu sefer ben ve iki arkadaşım organizasyon'da yer almayı planlıyoruz.

Size 1-2 sorum olacak : Araçları park ettikten sonra kamp alanına ne kadar yürüyeceğiz? (ona göre malzeme alalım)
Bizde 3 mevsim çadır ve -5 gibi değeri olan uyku tulumları var. Mekanı bilen arkadaşlar, sahili yakmadan sıcak bir uyku çekebilir miyiz dersiniz?

Kamp alanı fazla uzak olmayacak hem kalabalık bir ekipolduğumuz için taşımada sorun olmayacak,rakım 0 olduğu için çadır ve tulumunuz kamp için yeterli,her ihtimale karşı bir battaniye daha alsanız sorunsuz bir kamp lolur.

Bizim amacımız sahilde kamp yapmak o yüzden taban kum olacak,eğer bir terslik çıkmazsa

Akçakoca sahiline hiç gitmedim dostum bu sebepten soruyorum. Antalya'da taş-çakıl sahilde çadırın altını parçalayınca biraz daha evhamlı oldum sanırım ;)

edit: imla

Rahat ve uygun bi yerde yapacağız

kapitan ben o sahili biliyorum kum zemin bu sorun olmaz o yüzden havada bu mevsimde çok güzel oluyo

Umarım son anda bir iş çıkmazda bizde aranızda olabiliriz.

Bu arada ismim Cem. nick'in altına sizler gibi yazmayı beceremedim :/

edit: tembellik canım, denedim oldu. Mühendis adamız sonuçta :p

ok cem bey umarım unutmam adınızı sizde bir an önce yazmaya bakın hayır hatılrasam nasıl yazdığımızı tarif edecem ama bende hatırlamıyorum ;D gelmeye bakın bu etkinliğe çünkü cidden güzel bi yer

olası kamp yapılacak yerler....

akakoca1.jpg

akakoca2.jpg

akakoca3.jpg

akakoca4.jpg

akakoca5.jpg

akakoca6.jpg

gayet güzel gözüküyor resimlerde..Ertürk siteyi göçertmeden yükleyebilmişsin sonunda:smiley:

Bi kaza bel olmadıktan sonra Yağmur,kar,çamur,dolu,fırtına vb doğa olayları kampı etkilemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri