Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,997
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

7 Şubat c.tesi saat 16:00 da akçakocada buluşuyoruz.Sahilde gece kamp yapacağız.8 Şubat Pazar ise düzce ormanlarında trekking etkinliği olacak.Hava çok soğuk olmayacağı için herkes katılabilir,2 çeker araçlarla geleceğiz.Farklı bir kamp olacak.

Etiketler
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

mezeci_67' Alıntı:
Ertürk ne oldu gelmeye niyetin yok gibi gözüküyor yoksa yanlışmı anladık ....

abicim yanlış anlamıssınız. Bazı işlerim var onları ayarlamaya çalışıyorum.. İnşallah ayarlarsam katılcam.. Akçakocayı hiç görmedim zaten .. Sizlerden daha çok hevesliyim haberiniz olsun... Bir aksilik olmassa inşallah...

cemkocyigit' Alıntı:
7 Şubat c.tesi saat 16:00 da akçakocada buluşuyoruz.Sahilde gece kamp yapacağız.8 Şubat Pazar ise düzce ormanlarında trekking etkinliği olacak.Hava çok soğuk olmayacağı için herkes katılabilir,2 çeker araçlarla geleceğiz.Farklı bir kamp olacak.
cem bak bu üçüncü gezimiz olcak sizinle... ama hala şu organize işini halledemedik ya şu programı ayrıntılı şekilde verirsen insanları daha çok bilgilendirmiş olursun...örnek olarak;
Etkinlik tarihi : 7-8 Şubat 2009
Buluşma yerri: Saat 16:00 da Akçakoca (felanca yerde)
Kamp alanı: (koordinatları veya uydu görüntüsü)
Yürüyüş yapılacak yer va saati: (uydu görüntüsü)
Dönüş saati: ?
Getirelecek malzemeler:?

Bu gibi unsurlar açıklanırsa katılmak isteyen arkadaşlar bilgi edinebilir....
Lütfen bunları da belirtirsen veya gerekli bilgileri bana ulaştırırsan organizasyonu yaparım....

Katılım Listesi:
1- Cem
2-Selami
3-İsmail
4-Adnan
5-Murat
6-Ertürk (cuma günü kesinleşecek)
7-Çiğdem
8-kadriye
9-?

Teşekkür ederim. Siz nasılsınız..

şu ferdi dağcı kartı için bilgileri tekrar alabilirmiyim sizden.Veya gerekli bilgileri size fakslasak yardımcı olabilirmisiniz.

cemkocyigit' Alıntı:
7 Şubat c.tesi saat 16:00 da akçakocada buluşuyoruz.Sahilde gece kamp yapacağız.

Yanınıza olta da alırsanız bir ihtimal kalkan veya levrek yakalayabilirsiniz.

Ertürk notumu aldım pazartesi spor il müdürüyle görüşüyorum eğer burdan alınabilirse hiç problem değil hallederim eğer olmuyorsa evrakları temin eder size yollarım.

Düzce'deyim. Yarın belki görüşebiliriz.
Selamlar.

murat bey teşekkür ederim... haber bekliyorum sizden...

Arkadaşlar ayrıntıları p.tesi yayınlayacağız şu anki katılım durumu:

Katılım Listesi:
1- Cem
2-Selami
3-İsmail
4-Adnan
5-Murat
6-Ertürk (cuma günü kesinleşecek)
7-Çiğdem
8-kadriye
9-Pangea Off-road Beypazarı ekibi (Şu an 6 Kişi)

Efe ve oğlu Ege geliyor inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri