Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,420
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Sabah kahvaltısıda böyle birşey......

Sabah kahvaltısı.jpg

Etiketler
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

O tepsi anca bana yeter

Abi ben merak ediyorum sen o kadar adama gece ve sabah kahvalltıda nasıl yetiştircen.tamam sana yardım edeceğiz ama nasıl olacka merak ediyorum.

Ordan öyle gözüküyo galiba daha büyüğü var istersen PTT 3metre çapındaki çanakları değiştirmişti bende çıkanlardan 1 tanesini aldım yiyenbillir için istersen onun resmini göndereyim baştan anlaşalım photoshop filan deme ...

Adnan ağbiyi yemekteyiz proğramına göndereceğimiz için şimdiden idman yaptırıyoruz.

İstersen şunlardan 1 kaç tane getireyim..

bölüklü-kirazyayla 043.jpg

Bende diyorumki bu etler neden bu kadar güzel çiftlik kurdunda haberimizmi yok adnan ağbi

Her zaman elimizin altında olsun diye Cem'e bende Selamiyi soracaktım karnı doydu herhalde kahvesini içmeden gitti.

Türk kahvesi.jpg

Arkadaşlar,
Bizim kamp yine enteresan bir noktaya doğru gidiyor. Yemek sonrası gece yürüşü şart. Yoksa nasıl eriteceğiz yediklerimizi. Uyuyamayız da.
Masa konusuna bugün bakacağım.
Pazar yağışlı olacak gibi. Herkes yağmurluklarını alsın. Ayağımıza da birer inşaat çizmesi mi giymeli?
Selamlar

Efe bey günaydın,

Valla durum hiç iyiye gitmiyor.Yeme içme işine biraz sınırlama getirmek lazım

Arkadaşlar yeme içmeden korkmayın çünkü hepsini eriteceğiz,

Yok ağbi kamp yerini değiştiriyorum bu böyle olmayacak 2 km lik bir kumsal ayarlıyorum

Tatlı yeme içmeye girmiyor yemekten sonra yenecek zaten..
Kapitan' Alıntı:
Madem yeme-içme işine bir sınır getirilecek, tatlılar bizden arkadaşlar ;D

Burası erkekler hamamına dönmüş.. ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR