KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selam arkadaşlar.hatay üniversitesi dağcılık kulubu ne...Mustafa Kemal Üniversitesi Amanos Dağcılık kulubü ..Hatay ın yerini bilmeyenler üniversiteyi de Hatay üniversitesi sanıyorlar herkese tekrar selamlar.
selam arkadaşlar.hatay üniversitesi dağcılık kulubu ne...Mustafa Kemal Üniversitesi Amanos Dağcılık kulubü ..Hatay ın yerini bilmeyenler üniversiteyi de Hatay üniversitesi sanıyorlar herkese tekrar selamlar.
Erdem merhaba. İyi çalışmalar. Yoğunluğunuzu tahmin edebiliyorum. Programınıza kısmetse geliyoruz. Yarışma haftasına bir şey planlamadık. İnşallah hem farklı bir mekan görmek ve adrenalin dolu dakikaları paylaşmak üzere orada olacağız.
Size iyi çalışmalar. Görüşmek üzere.
Erdem merhaba. İyi çalışmalar. Yoğunluğunuzu tahmin edebiliyorum. Programınıza kısmetse geliyoruz. Yarışma haftasına bir şey planlamadık. İnşallah hem farklı bir mekan görmek ve adrenalin dolu dakikaları paylaşmak üzere orada olacağız.
Size iyi çalışmalar. Görüşmek üzere.
<a href="http://www.anadosk.anadolu.edu.tr" title="Anadosk anasayfaya uçurur"> ANADOSK</a> kulüp anasayfasından da erişebilirsiniz şenlik hakkindaki bilgilere... Erdem'in buraya koydugu Karakaya ile ilgili fotograflara da link koyduk. Herkesi bekleriz şenliğe
<a href="http://www.anadosk.anadolu.edu.tr" title="Anadosk anasayfaya uçurur"> ANADOSK</a> kulüp anasayfasından da erişebilirsiniz şenlik hakkindaki bilgilere... Erdem'in buraya koydugu Karakaya ile ilgili fotograflara da link koyduk. Herkesi bekleriz şenliğe
Ne demek Erdem, hep beraber yaptik... 2 hafta sonra şenlik de kalabalik ve verimli olursa bizden sevinçlisi olmaz herhalde... Sizlerin o kadar ugrasisina, emegine degmesini isterim ve umarim. Ozellikle Sedat hoca da bayagi bir caba gostermisti bu is icin...
Evet gelmek isteyenler parmak kaldirsin ve Erdem'le irtibata gecsin. Şenlik güzel olacak inş!
Evet ben İzmir'den geliyorum. Fırsat bu fırsattır diyerek. !
Ev Sahibimiz de Erdem olunca gelmemezlik edilmez. Manisa Spil burnumun ucunda her zaman gidebilirim.
26-27 mayısta Zirve Dağcılık Sezon kapanış şenliği varda. (Sezon deyince hafta sonu günübirlik dağ yürüyüşleri İzmir'de 15 Ekim - 15 Mayıs tarihleri arasında yapılıyor. 15 Mayıstan sonra günü birlik deniz gezileri- kamplar ve yüksek irtifa tırmanışları yapılıyor)
Erdem, anadosk@gmail.com adresine e-posta atayım mı ? yoksa sen beni listeye ilave edecek misin.?
Kaya tırmanış şenliği olsa da tırmanmaya değil gezmeye geldiğimi de şimdiden söyleyeyim. Solo çıkılabilecek zirveler ve parkurlar varsa - yoksa da bulurum ben- bol bol yürüyüş yapar resim çekerim.