ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,300
Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

selam arkadaşlar.hatay üniversitesi dağcılık kulubu ne...Mustafa Kemal Üniversitesi Amanos Dağcılık kulubü ..Hatay ın yerini bilmeyenler üniversiteyi de Hatay üniversitesi sanıyorlar :D herkese tekrar selamlar.

Etiketler

huseyinyilmaz' Alıntı:
selam arkadaşlar.hatay üniversitesi dağcılık kulubu ne...Mustafa Kemal Üniversitesi Amanos Dağcılık kulubü ..Hatay ın yerini bilmeyenler üniversiteyi de Hatay üniversitesi sanıyorlar :D herkese tekrar selamlar.

Dürzüye Bak Sen Bize Hayat Üniversitesi Die Tanıtmadınmı Kardeşim Kampta :D

Erdem başkanım eski yazılanlara böyle detaylı bilgi ve haritaları ekleyince daha süper oldu...

Son durum nedir?

Hazırlık Çalışmaları nasıl gidiyor?

AYDURAN' Alıntı:
Erdem başkanım eski yazılanlara böyle detaylı bilgi ve haritaları ekleyince daha süper oldu...

Son durum nedir?

Hazırlık Çalışmaları nasıl gidiyor?

Çalışmalar yogun ve ayrıntılı murat abii. karakayalara yeni rota açmaya başlıyacagız bölgeyi bizden önce emeği gecen ankaralı arkadaşlarla beraber .

Onun harıcınde ıvır zıvır işler işte

Emeğinize değer bir etkinlik olacağına ben inanıyorum...Umarım bir aksilik olmazda bende gelebilirim Gezenbilir.com ahalisiyle ;)

AYDURAN' Alıntı:
Emeğinize değer bir etkinlik olacağına ben inanıyorum...Umarım bir aksilik olmazda bende gelebilirim Gezenbilir.com ahalisiyle ;)

İnşallah abi

Erdem merhaba. İyi çalışmalar. Yoğunluğunuzu tahmin edebiliyorum. Programınıza kısmetse geliyoruz. Yarışma haftasına bir şey planlamadık. İnşallah hem farklı bir mekan görmek ve adrenalin dolu dakikaları paylaşmak üzere orada olacağız.
Size iyi çalışmalar. Görüşmek üzere.

atlantis' Alıntı:
Erdem merhaba. İyi çalışmalar. Yoğunluğunuzu tahmin edebiliyorum. Programınıza kısmetse geliyoruz. Yarışma haftasına bir şey planlamadık. İnşallah hem farklı bir mekan görmek ve adrenalin dolu dakikaları paylaşmak üzere orada olacağız.
Size iyi çalışmalar. Görüşmek üzere.

Teşekkür Ederim Deniz Sizleri Ağırlamaktan Onur Duyacam. Umarım Güzel Dakikalar Geciririz

<a href="http://www.anadosk.anadolu.edu.tr" title="Anadosk anasayfaya uçurur"> ANADOSK</a> kulüp anasayfasından da erişebilirsiniz şenlik hakkindaki bilgilere... Erdem'in buraya koydugu Karakaya ile ilgili fotograflara da link koyduk. Herkesi bekleriz şenliğe :smiley:

gorgulus' Alıntı:
<a href="http://www.anadosk.anadolu.edu.tr" title="Anadosk anasayfaya uçurur"> ANADOSK</a> kulüp anasayfasından da erişebilirsiniz şenlik hakkindaki bilgilere... Erdem'in buraya koydugu Karakaya ile ilgili fotograflara da link koyduk. Herkesi bekleriz şenliğe :smiley:

Şükrü Bu Ayrıntılı Raporu Hazırladığın İçin Çok Teşekkürler Abi Valla Yine Çoşturmuşsun Olayı. Tekrardan Teşekkürler

Ne demek Erdem, hep beraber yaptik... 2 hafta sonra şenlik de kalabalik ve verimli olursa bizden sevinçlisi olmaz herhalde... Sizlerin o kadar ugrasisina, emegine degmesini isterim ve umarim. Ozellikle Sedat hoca da bayagi bir caba gostermisti bu is icin...

Evet gelmek isteyenler parmak kaldirsin ve Erdem'le irtibata gecsin. Şenlik güzel olacak inş!

Merhabalar,

Evet ben İzmir'den geliyorum. Fırsat bu fırsattır diyerek. !

Ev Sahibimiz de Erdem olunca gelmemezlik edilmez. Manisa Spil burnumun ucunda her zaman gidebilirim.
26-27 mayısta Zirve Dağcılık Sezon kapanış şenliği varda. (Sezon deyince hafta sonu günübirlik dağ yürüyüşleri İzmir'de 15 Ekim - 15 Mayıs tarihleri arasında yapılıyor. 15 Mayıstan sonra günü birlik deniz gezileri- kamplar ve yüksek irtifa tırmanışları yapılıyor)

Erdem, anadosk@gmail.com adresine e-posta atayım mı ? yoksa sen beni listeye ilave edecek misin.?
Kaya tırmanış şenliği olsa da tırmanmaya değil gezmeye geldiğimi de şimdiden söyleyeyim. Solo çıkılabilecek zirveler ve parkurlar varsa - yoksa da bulurum ben- bol bol yürüyüş yapar resim çekerim.

Görüşmek üzere.

Öz Murat ,

Murat Abi Çok Memnun Olurum ;D
Karakaya Şenlikleri Gezenbilir Tanışma Partisi Olacak Bir Nevii ;D

Mail Atmana Gerek Yok Abi Ben Kayıtlara İsmini Ekledim
Şenlikte Görüşmek Dileğiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR