ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,309
Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

AYDURAN' Alıntı:
Başkanım; yemek için kesilirse ona telef oldu denmez :D

Murat Abi Bide Gözünü Et Bürümüş 10 Canavarın Daldığı Koyun Ne Olur Telef Olmazmı Sence ;D

Etiketler

alp rıza şimşek' Alıntı:
bizdemi kuzu çevirsek adam toplamak içinn yaw:p

erdem napsak abi alıyımmı kuzu kapıya bağlıyım hemen:p

Rıza Sen Bu Hafta Sonu Git Karakayaya Bizim Elemanlarla Koyunu Aşırın Bir Kaya Dipine Bağlayın Önünede Bıraz Ot Koyun Haftaya Lazım Olacak Gibi Şenlikte Acık Artırma Usülü Satar Yolumuzu Buluruz. Hele Hele Gezenbılır Üyelerini İlk Gün Aç Bıraktıkmı İkinci Gün Yok Pahasına Gider O Koyun ;D

erthem' Alıntı:
Murat Abi Bide Gözünü Et Bürümüş 10 Canavarın Daldığı Koyun Ne Olur Telef Olmazmı Sence ;D

Abicim 10 tane canavar bunu zevk için yapmıyorlar, hayatı idame için yapıyorlar :D

Ayrıca bu canavarlar etin tamamını yerlerse telef olmaz... (Bu pozisyonda kural hatası yok)

Başkanım, şakası bir yanada halen gelme ihtimalim var...Son anda bir süpriz yapabilirim...Gerçekten gelmek istiyorum ve tüm şartları zorlayacağım...

(Ama yinede siz gelemiyorum diye bilin ;) )

alp rıza şimşek' Alıntı:
tmm abi gelen paraylada 2miz 1 kuzu çeviririz yeter sanırım ikimizede:p
olum hayrına demıyorum acık artırma dıyorum. degıl 1 kuzu bır suru alırız o parayla ;D

AYDURAN' Alıntı:
Başkanım, şakası bir yanada halen gelme ihtimalim var...Son anda bir süpriz yapabilirim...Gerçekten gelmek istiyorum ve tüm şartları zorlayacağım...

(Ama yinede siz gelemiyorum diye bilin ;) )

Valla ne dıyeyım gelenlerın anlattıklarından sonra pişman olmanı istemem bilesin yoksa ben üzülürüm ;D

tmm abi açarız bi çiftlik o zaman ya bizde dağda aç kalmak yok bundan sonra MURAT ABİ gelmeni çok istiyoruz bak söz kendi hakkımdan vercem abi payını :p

Nasıl bir etkinlik olacağını tahmin edebiliyorum...Eğer gelemezsem, arkadaşlar anlatmasalar bile pişman olacağım kesin...

sanırım kuzu muhabbeti ile ilgili daha fazla yorum yaparsak adımız caniye çıkacak :D. Kaynaklarda kesilen kuzucuğun ertesi gün baya ağlayanı çıkmıştı :D. o yüzden bence "kumanya forever".. Kuzu işini sedat hocama atalım. Şöyle güzel bir gezenbilir sofrası kursun ana yemektede KUZU olsun mesela!

Kod:
Erdem abi sana bir sorum olacak... Karakayalarda biz birkaç bouldercı için bir [b][u]chrash-pad[/u][/b] ayarlanabilir mi? Senin bu konuda bizlere yardım etme şansın var mı? Yardımcı olamıyorsan sorun değil, sakın dert etme  ;) :D :D

autowah' Alıntı:
Kod:
Erdem abi sana bir sorum olacak... Karakayalarda biz birkaç bouldercı için bir [b][u]chrash-pad[/u][/b] ayarlanabilir mi? Senin bu konuda bizlere yardım etme şansın var mı? Yardımcı olamıyorsan sorun değil, sakın dert etme  ;) :D :D

Samet Sorun Degıl İsteğin Crash Pad Olsun . Bu Arada Karakayalarda Manyag Boulder Rotaları Var. Kulübümüzün Yabancı Öğrencılerınden Andreas'ın acmıs oldugu guzel boulder rotaları var

Açıkçası klübümle beraber (MUDADOSK) Kaynaklar Şenliğinden sonra Bafaya boulder'a gidecektik (aycha ve ben). Ama işimiz çıktı zaman bulamadık ve gidemedik. İçimde kaldı orası bende acısını Karakayalarda çıkartıcam bakalım. Bu arada chrash-pad için şimdiden teşekkürler. yanına birde andreas'ı alırsak tam süper olacaktır. :D :D :D ..

Andreas Büyük Bir İhtimal Gelecek Tanıştırırım Sizi

01- atlantis (Deniz)
02- TezMertek (Murat Öz)
03- koza (Koza Yardımcı)
04- yol (Sedat Açıl)
05- autowah (Samet Kesen)
06- aycha (ayça aktaş)
07- oŞHa_MaFe (zeynep gür avşar)
08-balum(Erdem......)

01- atlantis - Deniz (İstanbul)
02- TezMertek - Murat Öz (İzmir)
03- koza - Koza Yardımcı (İstanbul)
04- yol - Sedat Açıl (İstanbul)
05- autowah - Samet Kesen (İstanbul)
06- aycha - Ayça Aktaş (İstanbul)
07- oŞHa_MaFe - Zeynep Gür Avşar ( ? )
08- balum - Erdem (Ankara)

Arkadaşlar merhaba,

Liste oluşmaya devam ederken ulaşım olayını çözelim.
Çok kalabalık değiliz. Kim nerden gelecek ? İsimlerimizin yanına, bildiklerimden kim nereden gelecek diye ekledim.
Ulaşım ve ne zaman yola çıkılacak bu durumuda bir neticelendirelim.
Görüşmek üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR