ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,331
Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

Merhabalar ,

Ben İzmir'den Cuma akşamı Yüksel Seyahat ile 23:00 otobüsü ile hareket edeceğim. Sekiz saat sürdüğü söylendi.
1990 da iki kez ve 2000 yılında bir kez EskiŞehir'e gelmiştim.
Yunus Emre Kampüsünü biliyorum.Tren ile gelmiş olsam Gardan Kampüse kadar rahatça yürürdüm. :smiley:
Otogar'ın Kampüse olan uzaklığını bilmediğim için sanırım Yüksel Seyahatin şehir içi servisleri ile Yunus Emre Kampüsü Cumhuriyet kapısına gelebilirim.Dağcı adam ekonomik olmalı.
Olmadı atla taksiye :smiley: 1990 da binmiştik ablamla taksiye İçem'e gelirken.Yabancıyız diye taksici Kampüsü turlatmıştı. :smiley:

Selamlar

Öz Murat ,

Etiketler

Murat paşam teşekkür ederim.
Tezmertek tamamdır paşam, sen zaten halletmişsin. Benim İstanbul'dan çıkışım tam belli değil ama kısmetse Cumartesi akşam Eskişehir'de olacağım. Görüşürüz.

:smiley: iyimiş valla. "Hoşbulduk bulaşıklar ne tarafta ? ! !" modunda gelirim artık ben.

TezMertek' Alıntı:
Merhabalar ,

Ben İzmir'den Cuma akşamı Yüksel Seyahat ile 23:00 otobüsü ile hareket edeceğim. Sekiz saat sürdüğü söylendi.
1990 da iki kez ve 2000 yılında bir kez EskiŞehir'e gelmiştim.
Yunus Emre Kampüsünü biliyorum.Tren ile gelmiş olsam Gardan Kampüse kadar rahatça yürürdüm. :smiley:
Otogar'ın Kampüse olan uzaklığını bilmediğim için sanırım Yüksel Seyahatin şehir içi servisleri ile Yunus Emre Kampüsü Cumhuriyet kapısına gelebilirim.Dağcı adam ekonomik olmalı.
Olmadı atla taksiye :smiley: 1990 da binmiştik ablamla taksiye İçem'e gelirken.Yabancıyız diye taksici Kampüsü turlatmıştı. :smiley:

Selamlar

Öz Murat ,

Murat abi izmir arabaları yunus emer kampusunun önünden geciyor.orada ınebılırsın.

başka gelecek arkadaşlar ıcın bır yol tarıfı edeyım.

OTOBÜSLE GELECEKLER

Eskısehır otogarda ınecek arkadaşlar otogardan tranvaya bınıyorsunuz ve anadolu unıversıtesı duragında ınıyorsunuz

TRENLE GELECEKLER

Garın cıkısından sağa dogru yürüyorsunuz sonra tranvay yoluyla karsılasıyorsunuz o cadde ye geldıgımızde sola donuyoruz tranvay duragına kadar yürüyoruz anadolu unıversıtesı duragında ınıyorsunuz.

ANKARA YÖNÜNDEN GELECEK ARKADASLAR

Ankara- Eskişehir Karayolu Üzerinde Sivrihisardan 30 km sonra sol tarafta karakaya küyü levhasını goreceksınız (kaymaza glmeden)o yoldan ıcerı sapıyorsunuz asltvalt yol 10 dakıka sonra köyle karsılasıyorsunuz sonrada senlık alanı.

ÖZEL ARACLA SENLIK ALANINA

Eskişehir-Ankara karayolunu takıp edıyorsunuz kaymaz dan 10 dakıka sonra sol tarafta karakaya köyü levhası içeri sapıyorsunuz. yolu takıp edıyorsunuz.toplam 70-80 km)

Cumartesı ve pazar gunu saat:100:00 dan Aksam 17:00 a kadar karakaya yol ayrımından senlık alanına her saat bası servıs olacaktır.

Cumartesı sabahı saat 9:00 da senlıge gelen katılımcı arkadaslar ıcın anadolu unıversıtesu yunus emre kampusu cumhurıyet kapısından otobus kaldırılacaktır.

Cumartesı sabahı senlıge yetısemeyen arkadaslar ıcın.Otogarda ılceler termınalınden sıvrıhısar arabasına bınıyorsunuz karakaya yol ayrımında ınıyorsunuz senlık servısımız sızı alacaktır
gec saatlerde karakaya yol ayrımına gelen arkadaslar benı arasın 10 dakıkada hızmetınızdeyız...

Oyyyy Yoruldum valllaaa

AYDURAN' Alıntı:
Uçakla gelecekler?

ucakla gelecekler eskısehır karakaya sımalarında hosteslere caktırmadan ucagın kapısını acsınlar parasutle atlasınlar assagıı koordınatları verırım . sakına hostese yakalanmasınlar

AYDURAN' Alıntı:
Niyeki başkanım? Uçaklar neden inmiyor Eskişehir'e?

abı eskısehırde hava üssü var bıde anadolu unıversıtesının hava alanı var. ama hava alanı büyük uçakların inişine elverıslı olmadıgı ıcın yolcu ucakları ınmıyor .(vayy beaaa okuluma bak sen hava alanı var )

Adı üzerinde EskiŞehir Adaş
:smiley:

Uçağın tekerlekleri yıpranmasın diye hehe

birde koordinatları versen GE de baksaydık tam süper olacak erthemim...

Koordinatlar: 390 30’ 45.50” N 310 14’ 43.60” E

Buyur Erdem Abii

karayaka_map1.jpg

erthem abi haftasonu için hava durumu raporlarına baktınız mı? yağmur gözüküyor mu?

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR