ANDOFF ve GEZENBİLİR Kar'a Merhaba Gezisi (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgameltem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: ANDOFF ve GEZENBİLİR Kar'a Merhaba Gezisi (17 Ocak 2010)

Aşağıovacık;

[attachment=1]

asagiovacik.jpg

msmt' Alıntı:
Yakıt konusunda doğru söylüyonuzda,
Nöbetten çıkan, eve kendimi zor atan, sabahta uyanamayan, son anda yetişen, ne benzin ne gaz kalmış, o sabah farkeden arkadaşlar olabilir. Geçen sefer benim başıma geldi. ;D ;D ;D ;D

Artık hazırlıklıyım, çeyrek depoya düştümü akşamında depoyu dolduruyorum. ;D ;D ;D

eee mustafa tecrübeleniyorsun sende , bak kampçı ,offroadçu adamın buzluğunda ,votkası, eti ,tavuğu hazır durur, arabada aynen malzemeler ,yol işareti geldimi itfayeciler gibi evden çıkış max 20 dakika olacak alışırsın zamanla

aynen benım arabada buzdobı jenaretor cadır uyku tulumu hızar(benzınlı testere) kekık tuz çay su ısıtıcı aklına ne gelıyorsa var sadece montumu alıyorum bencın olarakta 2x20 lt yedkte var ;D ;D bıraz abartmısı ama olsun

cihanülker' Alıntı:
eee mustafa tecrübeleniyorsun sende , bak kampçı ,offroadçu adamın buzluğunda ,votkası, eti ,tavuğu hazır durur, arabada aynen malzemeler ,yol işareti geldimi itfayeciler gibi evden çıkış max 20 dakika olacak alışırsın zamanla

Aynen, tavan sepetini yaptırdım artık malzemeler hep hazır vaziyette geziyorum, depoya indir çıkar uğraşmıyorum, bi mutfak sandığım inip çıkıyor, onuda arabada bırakcamda hanım çok titizleniyor, her seferinde bi kontrolden geçiyor. ;D Araç üstünde 3 sandalye, masa, çadır, mangal, kürek , çizme, yağmurluk , branda, kömür, eser miktarda odun... şu buzluk işide süperde bizim araçlarada pek yer yok.

Ben bidakkada çıkarımda 2 bayanla öyle 20dakkada çıkamıyorsun malesef, senin benden iyi bilmen lazım. :D :D

msmt' Alıntı:
Aynen, tavan sepetini yaptırdım artık malzemeler hep hazır vaziyette geziyorum, depoya indir çıkar uğraşmıyorum, bi mutfak sandığım inip çıkıyor, onuda arabada bırakcamda hanım çok titizleniyor, her seferinde bi kontrolden geçiyor. ;D Araç üstünde 3 sandalye, masa, çadır, mangal, kürek , çizme, yağmurluk , branda, kömür, eser miktarda odun... şu buzluk işide süperde bizim araçlarada pek yer yok.

Ben bidakkada çıkarımda 2 bayanla öyle 20dakkada çıkamıyorsun malesef, senin benden iyi bilmen lazım. :D :D

onları geceden hazırlatıyorum bilmezmiyim aman amannnn

Yaw bende geleceğim yaw ;D ;D
Birde karda bakalım performansa değil mi? ;) :D

Yemek işini herkez kendi açık havada mangal yakacak. Yaylada yemek falan yenecek kapalı alan yok.

Sedat GÜMÜŞSOY (3 kişi) L200 MAGNUM M/T lastik ,kürek, u demiri, halat,arka dif kilit

VARHUB' Alıntı:
Yaw bende geleceğim yaw ;D ;D
Birde karda bakalım performansa değil mi? ;) :D

muratciğim ben Amir,

performansa bakmak lazım tabi, bi de Cihan Abim de orda olduğu için rahat rahat performans denemesi yapabilirsin, zaten geçen gezide Cihan Abi var diye kezban bataklık denemesi yaptı, az daha ikinci kez de girecekti denemek için.

pazar günü görüşürüz.

Bu arada şimdi hatırladım :eek:

BAKLAVA İSTERİZ, BAKLAVA İSTERİZ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

NOT: (hemide ev baklavası) :D :D ;D ;D

Ya Zerrin, hadi ayarlada sende gel , özledik seni :D ;D

cihanülker' Alıntı:
aynen baklava yoksa ,araç çekmekte yok valla

Ooops ya baba, ne istiyorsun, hangisinden olsun FISTIKLI, CEVİZLİ :eek: :eek:

(ucu bana dokundu, kendi ayağımızla düştük yaw :-\ :-\ :D ;D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri