Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 491
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,671

20 Mart Pazar Günü Nereye Gidelim

• Kullanılan toplam oy
    29

Etiketler
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

Benim bu gün yeni işteki ilk günümdü, Pazar ve Pazartesi günkü eğitim saat durumumuzu mail atacaklar...
Yani, araçlı veya araçsız hala yedek listedeyim... ;D

Alfonse' Alıntı:
Ben sana plan yapabülüm mü? ;D ;D

yapabilirsin tabi yap bakalım bende uyarsa yaparım o planı seçenek olsun :D

Çok kötü havalar için yazlık çadır şart, dimi çiğdowkimiloj çiğdowkimiloj çiğdowkimiloj Grin Grin

alp zaten sen pop up ınla gel o olmaz :D ama bana ters o çadırlar kazık çakacam :D gerecem felan :D bunları yapmazsam kesmiyo :D

haaaa bu arada yeni işin hayırlııı ugurluuuu olsun alp :D umarım bu sefer göle maya tutar :D

cidowsky' Alıntı:
yapabilirsin tabi yap bakalım bende uyarsa yaparım o planı seçenek olsun :D

Çok kötü havalar için yazlık çadır şart, dimi çiğdowkimiloj çiğdowkimiloj çiğdowkimiloj Grin Grin

alp zaten sen pop up ınla gel o olmaz :D ama bana ters o çadırlar kazık çakacam :D gerecem felan :D bunları yapmazsam kesmiyo :D

canımı sıkma yaparım valla sana bi plan ;D

;D şaka bi yana "bütün planlar senin köpeğin olsun" ;D
sen yap bi plan, ben sen ne dersen onu yapayım ;D

;D ;D Of Çiğdem of, bu dünyaya kazık çaka çaka gere gere nereye varacağını sanıyorsun ;D ;D

;D At bi pop-up yazlık çadır, sonra git yat arabaya, felsefenin kralı budur ;D

cidowsky' Alıntı:
haaaa bu arada yeni işin hayırlııı ugurluuuu olsun alp :D umarım bu sefer göle maya tutar :D

tutacak tutacak, Nasreddin Hoca söz verdi bu sefer ;D ;D

Yarın kaça kadar çalışıyorsun felan, telleşelim cidowww wuuuuu wuwww vuuuwwww ;D ;D ;D ;D ;D
Yaptım planı en kralından ;D

bi planım var zaten gölbaşında çiftlikteyim pazara artık bi plan yapacam kamp olmadığı için günü birlik plan olacak artıkın havada güzelleşti bi çiğdem toplamaya gitmek lazım meselaaa ahlatlıbele gidilebilir mangala o tarafyada yer yurt bilen varsa offroada :D

Alfonse' Alıntı:
tutacak tutacak, Nasreddin Hoca söz verdi bu sefer ;D ;D

Yarın kaça kadar çalışıyorsun felan, telleşelim cidowww wuuuuu wuwww vuuuwwww ;D ;D ;D ;D ;D
Yaptım planı en kralından ;D

yarın çalışmıyorum alp :D ben hafta sonu tümden tatil olanlardanım :D

anlat hele planı merak ettim :D

cidowsky' Alıntı:
bi planım var zaten gölbaşında çiftlikteyim pazara artık bi plan yapacam kamp olmadığı için günü birlik plan olacak artıkın havada güzelleşti bi çiğdem toplamaya gitmek lazım meselaaa ahlatlıbele gidilebilir mangala o tarafyada yer yurt bilen varsa offroada :D

cumartesi şehirdesin yani?

saat 14.00 15:30 saatleri dışında evet şehirdeyim

tabanvay olunca mecburen şehirde oluyorum ben niye araç almıyorum sanıyorsun bi aralar kayseriden ertugrul abinin dediği gibi sen tabanvayken tutamıyoz seni her yerde her kampta her etkinliktesin aracın olsa nerde nasıl bulur yetişiriz sana demişti. :D

cidowsky' Alıntı:
saat 14.00 15:30 saatleri dışında evet şehirdeyim

tabanvay olunca mecburen şehirde oluyorum ben niye araç almıyorum sanıyorsun bi aralar kayseriden ertugrul abinin dediği gibi sen tabanvayken tutamıyoz seni her yerde her kampta her etkinliktesin aracın olsa nerde nasıl bulur yetişiriz sana demişti. :D

;D ;D

Ben az önce yaptığım planı unuttum ;D

Ancak, Yarın öğlene doğru uyanırsam hatırlarım, ararım.... ;D

çoocuuukkkkkk :D dellendirme beniiiii bak kızgınlığım fena olur o yanıma pek inanmasanda ;D

cidowsky' Alıntı:
çoocuuukkkkkk :D dellendirme beniiiii bak kızgınlığım fena olur o yanıma pek inanmasanda ;D

;D Aman sakın kızma, lütfen... ;D hiç çekemem valla senin kızgınını ;D

yarın için kafamda bişey var... Mustafayada sormam lazım ama, yarın Ahmet ustaya gitçez felan diye konuştuk...

Ararım yarın....

Çüssssssssssssssssss.............. ;D ;D

tamam tamam sen işini aksatma pazara bi plan yap yapacaksan ama çiğdem toplayacağımız bi yer olsun :D

cidowsky' Alıntı:
tamam tamam sen işini aksatma pazara bi plan yap yapacaksan ama çiğdem toplayacağımız bi yer olsun :D

Deli olcam yaa........ ;D Üfffffff............ ;D
Yav ben Pazara ne yapacağımı bilmiyorum diyorum.......... ;D

Allah Allah yaaa. Kızdırdı şimdi beni...

bak yapmam Cumartesi planını ;D ;D

Neyse benim telefonu kapamam lazım, yemek taşıyo ;D

Zati bura sohbet şeysi de değil ;D

Araşırız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR