Alfonse
Zirve
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca
Herkese selamlar kardiş... ;D
s3lami' Alıntı:
Herkese selamlar kardiş... ;D
s3lami' Alıntı:
Alfonse' Alıntı:Ben sana plan yapabülüm mü? ;D ;D
cidowsky' Alıntı:yapabilirsin tabi yap bakalım bende uyarsa yaparım o planı seçenek olsun![]()
Çok kötü havalar için yazlık çadır şart, dimi çiğdowkimiloj çiğdowkimiloj çiğdowkimiloj Grin Grin
alp zaten sen pop up ınla gel o olmazama bana ters o çadırlar kazık çakacam
gerecem felan
bunları yapmazsam kesmiyo
![]()
cidowsky' Alıntı:haaaa bu arada yeni işin hayırlııı ugurluuuu olsun alpumarım bu sefer göle maya tutar
![]()
Alfonse' Alıntı:tutacak tutacak, Nasreddin Hoca söz verdi bu sefer ;D ;D
Yarın kaça kadar çalışıyorsun felan, telleşelim cidowww wuuuuu wuwww vuuuwwww ;D ;D ;D ;D ;D
Yaptım planı en kralından ;D
cidowsky' Alıntı:bi planım var zaten gölbaşında çiftlikteyim pazara artık bi plan yapacam kamp olmadığı için günü birlik plan olacak artıkın havada güzelleşti bi çiğdem toplamaya gitmek lazım meselaaa ahlatlıbele gidilebilir mangala o tarafyada yer yurt bilen varsa offroada![]()
cidowsky' Alıntı:saat 14.00 15:30 saatleri dışında evet şehirdeyim
tabanvay olunca mecburen şehirde oluyorum ben niye araç almıyorum sanıyorsun bi aralar kayseriden ertugrul abinin dediği gibi sen tabanvayken tutamıyoz seni her yerde her kampta her etkinliktesin aracın olsa nerde nasıl bulur yetişiriz sana demişti.![]()
cidowsky' Alıntı:çoocuuukkkkkkdellendirme beniiiii bak kızgınlığım fena olur o yanıma pek inanmasanda ;D
cidowsky' Alıntı:tamam tamam sen işini aksatma pazara bi plan yap yapacaksan ama çiğdem toplayacağımız bi yer olsun![]()