Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,169
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

cem bey katılcak arkadaşların listesini oluşturursan bizlerde buradan katılacak arkadaşları ve sayımızı belirtebiliriz....
cemkocyigit' Alıntı:
sadece ceviz yeterli değil canım.getirmen gerekenleri geriye bakarsan görürsün

Etiketler
Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

arkadaşlar kesin olmayan listeyi veriyorum.kesinleşen tekrar bir liste yapacağım.
1-cem koçyiğit
2-selami kayalı
3-zerrin yiğiter
4-ismail dursun
4-kadriye erentöz
6-ahmet cengiz
7-cihangir arslan
8-ilker şahin
9-selda özakman
10-tolga yarıcı
11-mehmet ekim
12-13 -bora ve eşi
14-sanem temel
15-jale öztürk
bu arkadaşların hangılerının kampa hangılerının yürüyüşe katılacağı kesin degıl ve durumu belırsız olan bır kac arakdas daha var lısteyeı ılerleyen gunlerde kesınlestırcez.

Cem sen facebook listesine güvenme, örneğin Tolga Yarıcı İzmir'de

yok zerrin bi kaçıyla konustum ona göre yapıyorum.mesela facede katılım sayısı 25 fakat ben hepsini yazmadım gelirim diyenleri yazdım.ok

Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Bu yürüyüşe acemi ve de siteye yeni katılmışları da kabul ediyor musunuz?
Selamlar
Efe

Bu yürüyüşüe acemi yada değil farketmez kendine güvenen ve gelmek isteyen herkesi bekliyoruz.

Cem ben İstanbul'da oturuyorum. C.tesi sabah erkenden yola çıksam. Öğleyin Ankara'ya varırım. Optimum nerede bilmiyorum. Fakat bulurum herhalde.
Dönüş Pazar günü akşamı olacak herhalde değil mi?
Kız arkadaşımla birlikte gelmeyi düşünüyoruz.
Kendi malzememizi getireceğiz.
Selamlar,

Efe bey bakın eğer istanbuldan gelecekseniz ankaradan gelmeniz yolunuzu uzatır.Bolu tarafından gelirseniz daha yakın olur bolu nallıhan çayırhan beypazarı güzergahından gelirseniz daha kısa ve cabuk olur.cevabınızı bekliyorum

cem bey yemek konusu nasıl halledilecek...
herkez kendi başının çaresine mi bakacak, yoksa birlikte birşeyler alınıp orada mı? halledilecek...
ona göre malzemelerimizi getirelim...

hocam yemek konusunda,akşam yemeğini kampta birlikte yapacağız daha doğrusu ben yapacağım kahvaltıda aynı şekilde birlikte yapacağız öğle yemeği yürüüyüş sırasında olacağı için konserve vs şeklinde olacak

arkadaşlar msn adresim cemkocyigit@hotmail.com eklerseniz oradanda yardımcı olurum.

araç konusu, ücret gibi şeyler bellimi yoksa orada mı halledilecek...

Araç konusu şöyle,katılıma herkes kendi aracıyle geliyor,aracı olmayanlar ki birkaç arkadaş böyle gelecek ankaradan beypazarı otobüsleriyle gelecek. otobüsler etlik garajlarından kalkıyor,ve akköprü migrosun oradan geçerek geliyor.gelenlere akköprü daha uygun,her 20 dakıkada bir otobüs gelir.otobüs ücretleri 5 ile 6 tl arasında değişir.eğer bu şekilde kampa gelecek arkadaşlar olursa beypazarından onları karşılar kendi aracımızla karagöle götürürüz.

Cumartesi günü toplantım olması nedeniyle katılamıyorum :(

01-cem koçyiğit
02-selami kayalı
03-zerrin yiğiter  Katılamıyor
04-ismail dursun
04-kadriye erentöz
06-ahmet cengiz
07-cihangir arslan
08-ilker şahin
09-selda özakman
10-tolga yarıcı
11-mehmet ekim
12-13 -bora ve eşi
14-sanem temel
15-jale öztürk

s3lami' Alıntı:
cem bey ne almamız lazım cevizmi ?

Kamplar için yemek listesi ;
KampYiyecekveecekler.jpg

Bu yemek listesinin hepsini almanız şart değil. Sadece kamplarda yanınıza neler alabileceğiniz konusunda aydınlatmak amacı ile oluşturulmuştur.

Kamplar için Malzeme Listesi ;

KampMalzemeleri.jpg

Süper bir liste.
Teşekkürler. Özellikle malzeme listesi çok iyi oldu.
Yiyecekleri saklama tavsiyeleri de çok iyi.
Selamlar,
Efe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
latteiced2

Çevrimiçi üyeler

Geri