Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi (8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,352

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Arkadaşlar, etkinlik sonrası ayrıntıları ve fotoğrafları paylaşacağımız konu başlığımız burası, buyrun..

Etiketler

Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi (8 Şubat 2009)

Islak bir şekilde döndük :smiley: Islak ama çok keyifli bir şekilde :smiley:

Çok yağmur yağıyordu, Ankara'da son dönemde havalar oldukça ılık geçtiği için kar olmayacağını düşünmüştük ama yanılmışız, diz boyu karda yaklaşık 1.800 metreye kadar yükseldik, hava koşullarının ağırlaşması üzerine yürüyüşü kısa keserek geri dönüşe geçtik, yaklaşık olarak, 8 km yürüdük diz boyu karda olaması  nedeniyle zorluk derecesi olarak yürüdüğümüz mesafeyi 12 km olarak değerlendirebiliriz.

Yağmur nedeniyle çok az fotoğraf çekebildik, biraz sonra sizlerle paylaşacağım..

Fotoğraflarımız

Ender yukarıdan bize bakıyor
krgl185.jpg

Ben fotoğraf makinamı çantamdan almak için yağmurda pançomu çıkardım maalesef
krgl186.jpg

Ali ve Fatih
krgl187.jpg

ve ıslanmayı göze alan ben :smiley:
krgl188.jpg

krgl189.jpg

Bu izlerin hangi canlıya ait olduğunu çözemedik
krgl191.jpg

krgl190.jpg

Ender
krgl192.jpg

Soldan, Ali, Ender ve Fatih
krgl193.jpg

Soldan, Ali, Zerrin ve Ender
krgl194.jpg

Makinayı cebimden yağmur nedeniyle çıkarabildiğim ender zamanlardan birinde çektik bu kareleri

krgl199.jpg

Yürürken alabildiğim 2 kare sadece :(

krgl200.jpg

krgl201.jpg

Yemek molamızda yağmur şiddetini iyice arttırmıştı, hava ağırlaşmıştı, oldukça yükseydeydik (1800 metre)ama hiç bir şey görünmüyordu, bu nedenlede fotoğraf çekmedik..

Göl kenarına geri indiğimizde anı olması için çektiğimiz fotoğraflar :smiley:
krgl202.jpg

krgl203.jpg

Fatih dönüşte bir süre sonra iniş yaparken dizimde ki sorunu daha çok yaşadığım için benim çantamı aldı, çok teşekkürler ediyorum Fatih :smiley:

Göl buz tutmuştu ama hiç birimiz üzerinde yürümek için cesaret edemedik ;

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR