Ankara; Gerede - Aktaş Göleti Doğa Yürüyüşü (15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,158

Etiketler
Ynt: Ankara; Gerede - Aktaş Göleti Doğa Yürüyüşü (15 Kasım 2009)

Alfonse' Alıntı:
Sizin o tarflarda varmı nefesi, kalemi kuvvetli bi hoca Ömer bey kardeşim ;D laf aramızda ;D
;D ;D ;D ;D ;D

Sen nezaman başlıyacaksın, geç kalma bak hoca 5 vakit çağırıyor A L P ;D ;D ;D

Yürüyüş fotoları mehmet ekim arkadaşımızın verdiği linktedir bendeki fotoları daha sonra yükleyeceğim

http://picasaweb.google.com.tr/ekim.mehmet/AktasGoletindenAsagOvacKYaylasNa?authkey=Gv1sRgCNrGq7XL6eD41QE

Çok geçmiş olsun zerrin...
Kurşun döktürme olayına katılıyorum. En kısa zamanda yapalım mutlaka. ;D ;D ;D
Acil şifalar dilerim.
Fotoğraflar çok güzel. Katılan herkesi tebrik ederim.
Doğada görüşmek üzere hoşçakalın...

Nedir bu kurşun dökme ? Herkes kurşun dökmekten bahsediyor. Gerçekten kurşun dökülünce talihsizlikler son mu buluyor ? Yani,,, suyun içine erimiş haldeki kurşunu dökünce nazardan falanmı korunulmuş oluyor?

Bence biraz geç kaldık ama dökelim be arkadaşlar o zaman....

İki sene önce kışın Gerede tarafına gitmiştim; fakat bu göletin olduğu bölgeyi görmemiştim. Yürüyüş için çok keyifli ve rahat bir güzergah gibi görünüyor. Toplam yürüyüş mesafesi ne kadar oldu; ölçen var mı?

Fotoğraflar için ayrıca teşekkürler... Çeken arkadaşın da ellerine sağlık :smiley:

Arkadaşlar toplamda 11 km yürüdüğümüzü söylemişlerdi ama kesinliğii nedir bilemiyorum.Zorluk derecesini merak ediyorsanız eğer benim gibi antremansız bi insan bile bu yürüyüşü bitirmeyi başardıysa biraz antremanlı olanlar için gayet rahat bi yürüyüştü.Yürüyüş sonunda tüm kaslarım pıt pıt atmıştı hatta dün işe sürünerek gidiceğimi falan düşünüyordum aslında ama gayet iyiydim walla ben bile şaşırdım kendime ;D ;D

Bence pazar günü yürüyüşleri için rahat parkurlar tercih edilmeli zaten. Ertesi gün işe gitmek eziyet olmamalı. 11 km. de bunun için gayet uygun bir mesafe. Hoş böylesi güzel bir manzara ve rahat bir parkurla göz açıp kapayana kadar bitmiştir herhalde :smiley: Aranızda olmak isterdim :smiley: Neyse ki fotoğraf vb. paylaşımlar bu anlamda da çok faydalı oluyor. Doğal pozlar görüntünün de ötesinde şeyler anlatıyor insana ve hayal gücünün de işini kolaylaştırıyor :smiley:

şekerşey0606' Alıntı:
...benim gibi antremansız bi insan bile bu yürüyüşü bitirmeyi başardıysa biraz antremanlı olanlar için gayet rahat bi yürüyüştü... işe sürünerek gidiceğimi falan düşünüyordum aslında ama gayet iyiydim walla ben bile şaşırdım kendime ;D ;D

Bu kısmı arkadaşlarımı ikna etmede kullanacağım sakıncası yoksa ;D

Bu kısmı arkadaşlarımı ikna etmede kullanacağım sakıncası yoksa ;D
[/quote]
Sanki cümleler biraz makaslanmış gibi ya neyse ;D ;Dİşe yararsa size ve arkadaşlarınıza iyieğlenceler...

Biraz geç oldu ama resimleri yavaş yavaş yüklüyorum ve biraz bilgi verelim

Yürüyüşümüz pazar sabah saat 10:00 da Aktaş göleti kenarından başladı.Yaklaşık olarak 11 km yürüdük.
4 km.sinde zerrin hanımın rahatsızlığından dolayı yürüyüşümüze 19 kişi +2 köpekle devam ettik zirveye doğru yükseldiğimizde yerlerde ve ağaçların üstlerinde kar vardı,Yangın gözetleme kulesinde verdiğimiz 40 dak moladan sonra tempoyu artırarak yürüyüşümüze devam ettik Orman içlerindeki patika yollar ve vadiler görülmeye değerdi.saat 16:30 yürüyüşümüzü bitirdik .

Yürüyüşün başladığı gölet

P1070902.JPG

P1070905.JPG

P1070900.JPG

P1070910.JPG

zerrin çok geçmiş olsun valla ne diyeyim pes doğrusu ,diyecek bir söz bulamıyorum ,bence sen bu tip aksiyonlara bir ara ver ,en azından komple iyileşene kadar tekrar geçmiş olsun

şekerşey0606' Alıntı:
Sanki cümleler biraz makaslanmış gibi ya neyse ;D ;Dİşe yararsa size ve arkadaşlarınıza iyieğlenceler...

:D Teşekkürler Işıl Hanım :smiley: Valla bizde teklif var, ısrar yok! Katılmazlarsa da kendileri bilirler. Benim niyetim var, uygun olursa bir programda sizlere katılmayı düşünüyorum. Kabul ederseniz tabi :smiley:

Bülent Bey, size de yeni fotoğraflar için teşekkürler... Göletin olduğu fotoğrafları ve bir de tepedeki sarı otların -ufuk gibi- düz bir çizgi oluşturduğu, arkadaki dağa doğru grubun yürüyüşünü gösteren pozu çok beğendim.

Zerinnin yaşadığı talihsizlik dışında gezi güzel geçmiş. Rota oldukça güzelmiş. Zerrin geçmiş olsun.

figo' Alıntı:
Sen nezaman başlıyacaksın, geç kalma bak hoca 5 vakit çağırıyor A L P ;D ;D ;D

Eyvallah canım kardeşim, esnafın yüz akı... ;D

En faideli biber gazı satıcısı...... ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR