Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,422
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009)

Buarada Zerrincim dağ,taş özlemişti seni,tekrar geçmiş olsun vee artık duble dikkat et kendine olurmu ;)

Etiketler

ortaya bir yemek konusu attım,maşallah sel gibi yayıldı,zerrin bunlar yürüyüşten çok,yemekleri,düşünmeye başladı çok güzel olay bu,açık hava iştah açar dağ bayır enerji kaybı,termoslarınızı çayla doldurun, :D neyse ben ortalığı karıştırmadan çekileyim aradan bu son yazım olsun,yorumu etkiinlikten sonra yaparım iyi eğlenceler. ;D

Şekercim, sen hiç merak etme biz bu kadar yürüdük mü diyeceksin yürüyüş sonunda, inan bana canım :smiley: Sucuk için gelinir dimi ama yiyenbilircim benim ;D

şekerşey0606' Alıntı:
Allahım evet evet mangalda sucuk kokusu alıyoruummmmm.Sucuk ve mangal olayıyla beni kandırabilirsiniz ama hani şu yürüyüş parkuru 10 km ama katılımcıların performansına göre uzatılabilir kısmı varya,işte onu tam tersi yapsak yani performansa göre kısaltılsa olay daha bi süper olur walla ;D ;D

Çok teşekkürler ediyorum canım benim, dikkat ediyorum gerçekten de, hem dediğin gibi dağlarım beni ben dağlarımı çok özlemişim çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk ;D

şekerşey0606' Alıntı:
Buarada Zerrincim dağ,taş özlemişti seni,tekrar geçmiş olsun vee artık duble dikkat et kendine olurmu ;)

Evet Ufuk, Ankara Grubu da kesinlikle yiyenbilir ;D ;D ;D

Termoslar her daim sıcak su ile dolu olarak dağ bayır geziyor bizimle :D

UFUKK' Alıntı:
ortaya bir yemek konusu attım,maşallah sel gibi yayıldı,zerrin bunlar yürüyüşten çok,yemekleri,düşünmeye başladı çok güzel olay bu,açık hava iştah açar dağ bayır enerji kaybı,termoslarınızı çayla doldurun, :D neyse ben ortalığı karıştırmadan çekileyim aradan bu son yazım olsun,yorumu etkiinlikten sonra yaparım iyi eğlenceler. ;D

Cumartesi çalışacağımız için toyota buluşmasını üzülerek iptal etmiş bulunmaktayım.O yüzden pazar günü sizinleyim.....

01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) Armada
02- Mehmet Ekim Atakule
03- Meral Doğan
04- Cem Şahin Batıkent (Jandarma)
05- Serhat Burmaoğlu (sburmaoglu) ODTÜ
06- Tülin Hanım
07- Sevdagül (2 Kişi)
08- Hakan Bala Kuğulu Park
09- Angel'ın babası (2 Kişi) Armada
10- Egemen Varlı
11- Fatih Armada
12- Bülent İlgen 2 kişi (4 olabilir) Akıncı

ceranus' Alıntı:

Ya arkadaşlar bana orada sucuklar çook yalnız kalıcaklarmış gibi geldi.Acıdım walla birden zavallılara.Nasıl olsa mangal var,kamp ateşi var varda var ;)Acep onların yanına çaktırmadan bikaç çeşit daha eklesek nasıl olur?Durun bi bakıyim bakıyim hımm bence walla buda süper olur ;D ;D

ceranus' Alıntı:
Alpcim müjde, müjde :smiley: :smiley:

Arkadaşlar, bu yürüyüşümüzde SUCUK PARTİSİ yapıyoruz :smiley: Herkes yanında yiyebileceği kadar sucuk getiriyor, mangal bizden, hep birlikte sucuk keyfi yapacağız ;D

Sucuk ok... Sağol... ;D

hamside getirebilir miyiz.... ;D ;) ;)

ceranus' Alıntı:
Tamam, bakın sucuk partisi yapıyoruz artık, hem siz araç yanında kalarak mangalı hazır edersiniz bize, hadi bakalım buna ne diyeceksiniz şimdi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

döndüğünüzde otobosu bi çamur çukurunda, yiyecekleride Kerim' le benim midemde bulursanız ..... !!!!

bakalım buna ne diyeceksiniz Zerrin hanımefendi ;D

UFUKK' Alıntı:

açıııııııııııııımmmmmmmm ;D ;D aç aç aç ;D açımmmmmmm ;D

ceranus' Alıntı:

Zerrin' in ünlü termosu.... ;)

Çorapları saklayın arkadaşlar ;) ;)

şekerşey0606' Alıntı:
Ya arkadaşlar bana orada sucuklar çook yalnız kalıcaklarmış gibi geldi.Acıdım walla birden zavallılara.Nasıl olsa mangal var,kamp ateşi var varda var ;)Acep onların yanına çaktırmadan bikaç çeşit daha eklesek nasıl olur?Durun bi bakıyim bakıyim hımm bence walla buda süper olur ;D ;D

Ahada bu mesajın altına hamsi sorum denk gelmiş....:smiley: :smiley: Vallahi Billahi okumamıştım bunu yazdığımda...

Kalbiniz temizmiş "deniz gözlü şekerşey06...."

hamsi hamsi hamsimi? Cevap veriyorum: Hamsi... ;D

Zerrin sahalara dönmene sevindim. Özletmiştin kendini.

Aktaş Göleti kaç kilometre Ankara'ya, yolculuk ne kadar sürüyor ?

msmt' Alıntı:
Zerrin sahalara dönmene sevindim. Özletmiştin kendini.

Aktaş Göleti kaç kilometre Ankara'ya, yolculuk ne kadar sürüyor ?

Mustafa selam,

Ankara' dan bazı arkadaşlar off road yapalım diyor Pazar günü... Otobüse takılabiliriz... Bunu sorduğun iyi oldu...

Bülent, katılımına sevindim, sucuk getirmeyi unutmayın sizde :smiley:

bafralı' Alıntı:
Cumartesi çalışacağımız için toyota buluşmasını üzülerek iptal etmiş bulunmaktayım.O yüzden pazar günü sizinleyim.....

Evet abi otobüsün arkasına takılırız. Bizim araçlar zaten daha hızlı gitmez. :smiley: 8 gibi çıksak en geç onda orda oluruz. Bize yeter. Benim kafama yattı, gidebiliriz. Ben ailecek geleceğim.
Alp abi tek başına isen seni de alabilirim.

Işılcım, ateş olduğu için pişebilecek ne istersen ekleyebilirsin :smiley:

şekerşey0606' Alıntı:

Alpcim, Hamside olur elbette, bizede bırakın ama, hepsini birden bitirmeyin :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Sucuk ok... Sağol... ;D

hamside getirebilir miyiz.... ;D ;) ;)

Olurmu acaba diye düşünüyorum, düşünüyorum ama bir türlü olasılık vermiyorum, otobüsün sürücüsü off-roadcu değil çünki ;D ;D ;D

Yiyecek sorun değil yeterinden fazla oluyor her zaman yanımızda :D

Alfonse' Alıntı:
döndüğünüzde otobosu bi çamur çukurunda, yiyecekleride Kerim' le benim midemde bulursanız ..... !!!!

bakalım buna ne diyeceksiniz Zerrin hanımefendi ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri