Ynt: Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi (29 Mart 2009)
Güzel günmüş... Benim bi süredir tadım yok....Hayattan içebileceğim bi damla keyif daha varmış bugün sizlerle. İçemedim, içmedim o damlayı, kurudu gitti gene... Eeeee insanoğlu cisim cisim.... Bakınca gelmez hiç bişey sana doğru, uzatıp elini, alıcan..... Bindim bi alamete, gidiyorum ama nereye..... Hayırlısı... Arkadaşlar benim keyfim kaçık olunca insan içine çıkmam, saklarım kendimi. Oysa çok istemiştim gelmeyi.... Yapamadım.... Huy işte, can çıkar huy çıkmaz..... İnşallah bidahakine....Fotoğraflarınızı, aranızdaki sıcak vakit paylaşımlarınızı çok beğendim. Hepiniz adına çok sevindim......Çocuklar çoooookkk şeker. Hemen nazar boncuğu takın... Ben çok inanırım nazara... Şimdi burada fotolar, videolar felan, bi sürü insan konuşur, nazar değmesin aslanlara.... Listeler yapılırken çocuklar belirtilebilir mi, yanımıza ceplerimize bişeyler doldururuz onlar için..... Gerçi ben kendimi zor taşırım ama çocuklar sözkonusu olunca başka.....Arabalar yukardamı kaldı? 18:00 den sonra gerimi tırmandınız TRT' nin oraya? Balıklar ne balığıydı?......