Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi Duyuru (29 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,782
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara Grubu Oy Kullandıktan Sonra Eymir Keyfi Duyuru (29 Mart 2009)

Server' da yüreklerle doğru orantılı büyüyor :smiley:
Yüce mevlam sen nelere kadirsin :smiley:
En sonunda benim gibi 35 yaşında 100 kg'nun üstünde bi adamı yerlere yatırıp kardelan fotoğrafı çeker hale getirecek bu gezenbilir... :smiley:

" Of.. Pufff... Ayhhhh... CLICK! Off.. Pufff.. Ayhhhh... "

Etiketler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22888.0 Bir önceki etkinlik fotoğraflarınada bakarsanız yaş kartelası ortada :smiley: yalnız bu fotoğraflar biraz karlı ve buzlu zamanı açısından. Gittiğinizde herhalde eser kalmamış olur kıştan ve sonbaharın güzelliklerini yaşarsınız orda. Fotoğraf makinelerinin pillerini ve hafızalarına boşaltın çok güzel kareler bekliyor sizi.

Diğer hafta sonu sınavım olması sebebi ile aranızda olamıycam. Keyifli, sağlıklı, eğlenceli bir yürüyüş olur inşAllah. Bizlerlede gelince fotoğrafları paylaşırsanır. Belki bizde gitmiş kadar oluruz :smiley:

Anlamsız bir dip not : Balıkçıda kredi kartı geçmiyor :(

fatih haftaya benimde sınavlarım var hemde 7 dene ama ben pazar günü böle güzel bi organizasyonu kaçıramam ama senin olmamamn beni ve diğer ekiptekileri çok üzecek çünkü o güzel fotograf karelerinden bizi mahrum bırakacaksın hele geçen 3 kişi yaptıgımız eymir yürüyüşünde çektiğin o fotolardan sonra en çok ben ve zerrin üzülecektir sanırım :D bence sen gel bu etkinliğe :D

sayın alfonso valla ben ne yalan söyleyeyim sarma filmli bi makinem var benim müthiş bi makine ben arada onunla fotolar alıyorum bu konudada biraz eski kafalı biriyim yaş 30+ olunca inatla digitale geçmeme gibi bi düşüncem vardı ama bu gezenbilir varya gezenbilir beni yeni bi yarı profosyonel makine almama neden oldu en yakın zaman da bende o dediğiniz karda buzda çamurlu yerlerde birsürü foto alan biri olacağım

arkadaşlar kazasız belasız bol eğlenceli bol fotoğraflı bir gezi diliyorum sizlere ve gezenbilir ankara grup unu imrenerek takip ediyorum (fotoğraf ve videoları beklıyoruz) iyi eğlenceler..

Fatih, öncelikle derslerin diyorum, senin eksikliğini hissedeceğiz emin ol ama önce derslerin ve sınavların, sıkı çalış ve başarılı ol sınavdan sonra görüşürüz nasıl olsa ...

Teşekkür ederim. Zerrin ve çiğdem uzunda olmuştu görüşmeyeli bu fırsatı kaçırmak istemezdim. Dersleri çok biriktirdim ve az zamanım kaldı hafta içide motive olup işten geldikten sonra bakamıyorum. Kısmet ilerleyen zamanladaki etkinliklerde görüşmek üzere. sizlere şimdiden iyi eğlenceler.

Not: Saatlerin o gece 03:00 da bir saat ileri alınacağını hatırlatırım.

eymir çok güzeldir bu mevsimde, gelmek istiyordum ama bugünki kısa ama zorlu dağ yürüyüşümüzde biraz hastalandım, bu halde zor olur benim için bir dahaki sefere artık
iyi eğlenceler fotoğrafları bekliyoruz

Zerrin son zamanlarda çok güzel etkinlikler organize ediyorsun, tebrik ederim. Ben de maalesef bunlara katılamıyorum. Buna da katılamayacağım maalesef. Bu aralar tezimle uğraşıyorum. Vaktim olmuyor maalesef. Önümüzdeki birkaç ay da böyle geçecek ne yazık ki. :(

Listemizi güncelleyelim

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Selda, Sedat ve Mehmet Başar (3 kişi)
03- Canan, Emre Eryaman (2 kişi)
04- Tuğba, Halil Susur (2 kişi)
05- Çiğdem (2 kişi)
06- Ayşe, Efe, Ayhan (3 kişi) + 3 kişi daha olabilir, cts günü netleşecek
07- Şükran,Bülent,Sercan,Özgür İlgen (4 kişi)
08- Kadriye (1 Kişi)
09- Vakkas, Zeynep, Işın, Aybike (4 Kişi)
10- Acar Şensoy (1 Kişi)

Çok teşekkürler ediyorum ...

adrenalim' Alıntı:
arkadaşlar kazasız belasız bol eğlenceli bol fotoğraflı bir gezi diliyorum sizlere ve gezenbilir ankara grup unu imrenerek takip ediyorum (fotoğraf ve videoları beklıyoruz) iyi eğlenceler..

Ozan, geçmiş olsun, umarım önemli bir sorun yoktur, 5 Nisanda görüşmek üzere o zaman...

ozanyur' Alıntı:
eymir çok güzeldir bu mevsimde, gelmek istiyordum ama bugünki kısa ama zorlu dağ yürüyüşümüzde biraz hastalandım, bu halde zor olur benim için bir dahaki sefere artık
iyi eğlenceler fotoğrafları bekliyoruz

Aslında kendine biraz zaman ayırman gerekli ama artık tezdan sonra görüşürüz diyelim Emrah..

focus' Alıntı:
Zerrin son zamanlarda çok güzel etkinlikler organize ediyorsun, tebrik ederim. Ben de maalesef bunlara katılamıyorum. Buna da katılamayacağım maalesef. Bu aralar tezimle uğraşıyorum. Vaktim olmuyor maalesef. Önümüzdeki birkaç ay da böyle geçecek ne yazık ki. :(

ceranus' Alıntı:
Aslında kendine biraz zaman ayırman gerekli ama artık tezdan sonra görüşürüz diyelim Emrah..

Haklısın Zerrin, ama öyle bir gerginlik var ki üzerimde yaptığım hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Aklım hep başka yerde.

ceranus' Alıntı:
Listemizi güncelleyelim

05- Çiğdem (2 kişi)
06- Ayşe, Efe, Ayhan (3 kişi) + 3 kişi daha olabilir, cts günü netleşecek
08- Kadriye (1 Kişi)
10- Acar Şensoy (1 Kişi)

Ayşe-Efe-Ayhan ok. Ancak misafirlerimin kızı rahatsızlandığı için katılamayacaklar..

Ayhan, arkadaşının kızına çok geçmiş olsun dileklerimizi iletirmisin...

listenin son durumu

05- Çiğdem (1 kişi)
06- Ayşe, Efe, Ayhan (3 kişi)
08- Kadriye (1 Kişi)
10- Acar Şensoy (1 Kişi)

listenin son durumu yukarıdaki gibidir arkadaşlar hatun hava soğuk diye vazgeçti ben başlayacam bunların işine hee :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri