Ankara - Nallıhan - Seben Kamp ve Trekking Notları (21-22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,221
Ynt: Ankara - Nallıhan - Seben Kamp ve Trekking Notları (21-22 Şubat 2009)

BU NEEEEEEE YAAAA GÖREMİYORUMM HİÇ BİRŞEY KÖR OLDUMM GÖREMİYORUMMM HERKEZ NERDE

Etiketler

sAYIN KOBRA RESMİNİZİ DEĞİŞTİRİRMİSİNİZ ÇOK KORKUNÇ

Arkadaşlar,

Cem' in çektiği resimleri yüklemeye başlıyorum.
1.jpg

11.jpg

14.jpg

15.jpg

17.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

31.jpg

33.jpg
35.jpg

36.jpg

38.jpg

5.jpg

valla bizim etkinliklerimiz site bile dayanamadı.

Selami kardeşim o kayaların tepesinde hatırlarsan saygılı olman gerektiğini söylemiştim. Gördünmü bak nasıl çökertti frikyalılar siteyi naletlendik valla

Arkadaşlar içiniz rahat olsun :smiley:
Site tadilattan geçiyormuş.Bilginize :smiley:

Herkese selamlar,

Çekilen harika fotoları gördükçe keşke ben de orada olsaydım diye geçirdim içimden.. Çok güzel bir organizasyon olmuşa benziyor. Efe abi manzara fotoğrafları çok güzel çıkmış. Bir dahaki sefere beraber olabiliriz umarım.

Bu arada akşam kaç derece gördünüz? Biz benim toplantı sonrası aynı akşam gebze-tavşanlı arasında her zaman gittiğimiz yere kamp yapmaya gittik. Kar ve yağmur hiç durmadı. Sabah sizin fotolardakine yakın kar vardı etrafta.
Akşam -8 civarını test ettik ve ben tek kelimeyle titremekten uyuyamadım tulumun içinde. Bu hafta gidip iyi bir tulum almak şart oldu. Gelememem bir bakıma iyi de oldu bu yönden sanırım, orası daha da soğuk olmuştur.

Site düzelmiş neyse:smiley:

Cem, -4 derece civarında uyuduk. Yalnız sabaha karşı sanırım -8 ila -10 derece oldu. Çünkü uyku tulumu yarı açık uyumuştum. Sabaha karşı kendimi tulumun iiçinde tam kapalı halde buldum. Refleks olarak kapanmışım.
Marmot never summer tulum iyi tavsiye ederim.
Selamlar

Ben de never summer ile sawtooth dry arasında kaldım Efe abi. Kafamda şu soru var, diyelim ki neversummer da 2-3 gece geçirdin, tulumun kumaşının nem tutması nasıl?
Biliyorsun bu kaz tüyünün en kötü tarafı nem ve ıslaklık sonucu yalıtımını kaybetmesi. Sawtooth dry komfortu biraz daha düşük ama kumaş su geçirmez diyor, arada kaldım açıkçası....

Arkadaşlar son karar sizin tabi ama elyaf dolgu uyku tulumları üzerinde yoğunlaşmanızı öneririm ben yinede :smiley:

bende loap st. lourent uyku tulumu var elyaf -15,-20 arası ben memnunum

murat abi frigyalıların muhtarını aradım araya adam falan soktum düzelttiler allaha şükür

Bende frigyalı kadını olarak sarımsak yiyen frigyalı erkekleri kınıyıorum.. ;D

aaa niye öle diyorsun şekerim sarımsak şifadır anti histaminiktir:D şehirde yeme doğada yeme :D aaaa olmazki ama :D özümüzdeyken yiyelim bari

anti histaminiktir:D seloda bayağı işe yarıyo demekki :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri