KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Istanbul yolundan Kazan a giderken TAI(Akincilar Tabelasi) yi gecince CUMHURIYET Tesisleri var benzin istasyonu orada bulusalim herkesede uyarsa ne dersiniz?
yakacık üzerinden gidilen yol bencede daha bi bizim havalara uygun...ama mekana daha önce hiç gitmediğim için yorumlar üzerinden konuşuyorum gidenler anlatırsa daha iyi olar...
Ben bi kere Dinçer abilerle gittim ondada dediğim yol üzerinden gitmiştik.Arkadaşlara soruyorum mesafe olarak en kısa yol orası diyor bence ordan gidip dönüşde farklı ve güzel bi güzergah üzerinden dönebiliriz.
Arkadaslar o vakit hurdacilar sit. uzerinden gidelim bulusma zamani 11.00 olsun neresi? Fikirlerinizi bekliyorum Ivedikte tuv muayene istasyonunda bulusabiliriz. Ama oradan yolu bilmiyorum. Bilen arkadaslar bizi goturur Dincer bilebilir diye tahmin ediyorum.
Bence de Yakacık üzerinden gidin, Kazan yolundan çok uzuyor ve gereksiz bir yol. Yakacık üzerinden, hemen köy yolları başlıyor.
Yakacık, Memlik, Saraycık Köyü ve Güvenç.
Bende gelip, rehberlik yapmak isterim ama dediğim gibi başka programlar var, ancak bir değişiklik olursa size katılmak isterim.
Mesela İvedik TÜV muayene istasyonu önünde buluşma olabilir.