Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
hahahah supersin cihan budur di mi ya hersey ortada
hahahah supersin cihan budur di mi ya hersey ortada
kokteknik' Alıntı:ilk günden beri takip ediiyorum tebrik ederim. ertuğru labi de katılacak eee gezenilir sivas grubu da olsun dimi
listeye bizide ekleyin bir aksilik çıkmazssa cuma öğlen ordayız
Bülent KÖK (kokteknik) SİVAS
Ömer Altun (by-seyyah) SİVAS
teşekkürlerTHE FARUK' Alıntı:Mesaj alınmıştır bülen kardeşim
Yılbaşı nedeni ile kapadokya da olduğumdan pazartesi günü zevkle ilave ederim listeye isimlerinizi
Sevgiyle kalın..
cihanülker' Alıntı:sen bir de benim 35 likler gör ,stt aman yarabbim bir devv
dağlar' Alıntı:evet değerli dostlar iki gündür antalyadayım.değerli dostum, yüce insan,gönül adamı faruk abimi ziyaret etme fırsatı buldum ve ayrıca büyük mucit değerli insan ahmet abimide ziyaret ettim.Daha sonra larada ALİ HAYDAR adlı ocakbaşı kebaycıda akşam yemeği için buluştuk,Buluşmada arıca değerli bacanağım nuri TETİK ve değerli insan barboros beyde vardı.Çok güzel bir gece geçirdik. yapılacak gezi hakkında sohbet ettik. bu akşam yemeği ve içten misafirperverliklerinden dolayı başta gönül adamı faruk abim olmak üzere ahmet abim nuri ve barboros beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
snguntac' Alıntı:kesin olmamakla birlikte ıspartadanda üç kişi katılmaya çalışacaz çünkü bu organizasyon kaçmaz...tabii bizim koca ayak yollara sığarsa ;D![]()
![]()
![]()
fahriyesilot' Alıntı:merhaba, ıspartadan katılacak suburbancı ekipte 3. kişide ben oluyorum sanırım. 3 gun katılım yapamasamda orada olmaya çalışacağım.