Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,779
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

hahahah supersin cihan budur di mi ya hersey ortada :smiley:

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

cihan doğru söylüyo ;D

kokteknik' Alıntı:
ilk günden beri takip ediiyorum tebrik ederim. ertuğru labi de katılacak eee gezenilir sivas grubu da olsun dimi
listeye bizide ekleyin bir aksilik çıkmazssa cuma öğlen ordayız
Bülent KÖK (kokteknik) SİVAS
Ömer Altun (by-seyyah) SİVAS

Mesaj alınmıştır bülen kardeşim

Yılbaşı nedeni ile kapadokya da olduğumdan pazartesi günü zevkle ilave ederim listeye isimlerinizi

Sevgiyle kalın..

THE FARUK' Alıntı:
Mesaj alınmıştır bülen kardeşim

Yılbaşı nedeni ile kapadokya da olduğumdan pazartesi günü zevkle ilave ederim listeye isimlerinizi

Sevgiyle kalın..
teşekkürler
belirtiyim ömer bey le ben tek araç DEFENDER ile gelecez :smiley:

cihanülker' Alıntı:
sen bir de benim 35 likler gör ,stt aman yarabbim bir devv

Cihan fotolarını koysanda meraktan çatlatmasan bizi artık ;)

dağlar' Alıntı:
evet değerli dostlar iki gündür antalyadayım.değerli dostum, yüce insan,gönül adamı faruk abimi ziyaret etme fırsatı buldum ve ayrıca büyük mucit değerli insan ahmet abimide ziyaret ettim.Daha sonra larada ALİ HAYDAR adlı ocakbaşı kebaycıda akşam yemeği için buluştuk,Buluşmada arıca değerli bacanağım nuri TETİK ve değerli insan barboros beyde vardı.Çok güzel bir gece geçirdik. yapılacak gezi hakkında sohbet ettik. bu akşam yemeği ve içten misafirperverliklerinden dolayı başta gönül adamı faruk abim olmak üzere ahmet abim nuri ve barboros beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Şeref verdin mustafa kardeşim..Her zaman başımın üzerinde yerin var canım benim..
Gece ile ilgili bir resim var atayım da muhabbetimiz ölümsüzleşsin.. :smiley:

tn_30122009_001.jpg

slm arkadaşlar yeni yilınızı kutlar bol çamur ve kaymalar sağlıkla kalın

kesin olmamakla birlikte ıspartadanda üç kişi katılmaya çalışacaz çünkü bu organizasyon kaçmaz...tabii bizim koca ayak yollara sığarsa ;D :eek: :eek: :eek:

4.jpg

çok memnun kalırız...ısparta

ant off olarakbu geziden sonra planımızda ısparta var arkadaşlar itrabata gecebiliriz ..

snguntac' Alıntı:
kesin olmamakla birlikte ıspartadanda üç kişi katılmaya çalışacaz çünkü bu organizasyon kaçmaz...tabii bizim koca ayak yollara sığarsa ;D :eek: :eek: :eek:

merhaba, ıspartadan katılacak suburbancı ekipte 3. kişide ben oluyorum sanırım. 3 gun katılım yapamasamda orada olmaya çalışacağım.

bekliyoruz arkadaşım.

memnuniyetle bekliyoruz

kesin olmamakla birlikte Ispartadanda üç kişi katılmaya çalışacaz çünkü bu organizasyon kaçmaz...tabii bizim koca ayak yollara sığarsa ..

Mesaj alınmıştır.. salim nuri kardeşim..bekliyoruz..

fahriyesilot' Alıntı:
merhaba, ıspartadan katılacak suburbancı ekipte 3. kişide ben oluyorum sanırım. 3 gun katılım yapamasamda orada olmaya çalışacağım.

Mesaj alınmıştır fahri kardeş...bekliyoruz..

listeyi güncelleyin can pektaş ankara

bende katılmaya karar verdım hadı hayırlısı ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,989
Kayıtlı Üye Sayımız
166,737
Kaydolan Son Üyemiz
Leb

Çevrimiçi üyeler

Geri