Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

AHMET07' Alıntı:
yağmur olmadığı sürece sıkıntı olmaz arkadaşlar yani okadar soğuk olmaz buralarda rahat olun.

Olursada ateş suyu var diyosun nasılsa ;D ;D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

kokteknik' Alıntı:
ilk günden beri takip ediiyorum tebrik ederim. ertuğru labi de katılacak eee gezenilir sivas grubu da olsun dimi
listeye bizide ekleyin bir aksilik çıkmazssa cuma öğlen ordayız
Bülent KÖK (kokteknik) SİVAS
Ömer Altun (by-seyyah) SİVAS

Sivaaaas lı arkadaşlar.....

Gardaaaaş........ özledim aslında sağlam havasını...İstasyonu cad,kümbet i vs.Gardaaaş etli ekmek töktüründe gelin ... ;D

selamlar

Güncalleme...

Gezenbilir OFF ROAD proğram son metin.jpg

GEZENBİLİR LOGO VE LİSTE.jpg

GEZENB?L?R st?k?r.jpg

Netten dolayı 2, 3 kere gönderdim. Pardon.

Pardon hata oldu.

Şu ana kadar Ankara'dan katılan araç sayısı 10 civarı görünüyor. Bizimde katılma şansımız, bir aksilik çıkmaz ise. % 90 gibi. 2 veya 3 kişi olacağız. Ben eşim ve kızım. Ankara'dan Antalya'ya birlikte gidiş ile ilgili bir program varmı acaba ? Bir gün erkenden gidip net ikibuçuk gün kamp yapmak gibi.

Selamlar,

Resmi olmayan bi program var Özcan Bey. bir kaç sayfa geride kaldı, Cihan abini önerdiği plan var; cuma günü en geç 11 gibi Ankara'dan hep beraber çıkabiliriz. Duruma göre 1-2 saat oynaya bilir.

Bence 13 gibi çıkalım, o gün okulların kapanma günü çocuklar karne alacak. Yarım gün gidecekler.

msmt' Alıntı:
Resmi olmayan bi program var Özcan Bey. bir kaç sayfa geride kaldı, Cihan abini önerdiği plan var; cuma günü en geç 11 gibi Ankara'dan hep beraber çıkabiliriz. Duruma göre 1-2 saat oynaya bilir.

Bence 13 gibi çıkalım, o gün okulların kapanma günü çocuklar karne alacak. Yarım gün gidecekler.

mustafacım , ankaradan gidiş şeklimiz eğer konvoy şeklinde olacaksa , ki öyle gözüküyor ,daha isimlerini yazmayan dostlarımız var , 13 :00 ,çok geç , en geç saat , 11:00 yolda olmalıyızki anca gideriz , 6-7 saat te oda tempolu şekilde olursa, ama ayrıca gidelim dersenizde ben uyarım ,perşemden tüyerim ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
... ama ayrıca gidelim dersenizde ben uyarım ,perşemden tüyerim ;D ;D

;D ;D Haaaaaaahhhh şöyleeeeee ;D ;D

Bu gidiş iyi gidiş değil ;D ;D

Ben dün akşam,iç işleri bakanını bağladım ;D
Bi aksilik olmazsa perşembeden ordayım ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
;D ;D Haaaaaaahhhh şöyleeeeee ;D ;D

Bu gidiş iyi gidiş değil ;D ;D

Ben dün akşam,iç işleri bakanını bağladım ;D
Bi aksilik olmazsa perşembeden ordayım ;D

bizimkiler keşif gezisinde hala , cumartesi geçtğim ,rotada gömülmüşler kumlara 2 araba :eek: :eek: :eek:, parkur zorlu 40-50 arabayı oradan geçirmek hayal oldu ,rotayı daha kolay bir hale getiriceğiz galiba :'( :'( :'( :'( :'(

gözünüzü seveyim şu parkuru zorlu yapın yoksa neden dağ tepe geziyoruz zorlu olsun kalanları zaten orda bırakacak değiliz bol camur kar kum olsun ...

zorlumu dediniz????????

Photo158.jpg

Photo64.jpg

Photo136.jpg

Photo158.jpg

Photo166.jpg

devam

Photo7.jpg

Photo65.jpg

Photo97.jpg

Photo99.jpg

Photo115.jpg

tam üstüne bastın cnmmmmmmmmmmmmmmm ;D

cihanülker' Alıntı:
mustafacım , ankaradan gidiş şeklimiz eğer konvoy şeklinde olacaksa , ki öyle gözüküyor ,daha isimlerini yazmayan dostlarımız var , 13 :00 ,çok geç , en geç saat , 11:00 yolda olmalıyızki anca gideriz , 6-7 saat te oda tempolu şekilde olursa, ama ayrıca gidelim dersenizde ben uyarım ,perşemden tüyerim ;D ;D

bana uyar cuma 11:00 için ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

SON KONULAR

Geri