Ayip ediyorsunuz arkadaslar ben oyle hesap bilmez bir adam degilim hani okudugum okullarim soyliyeyim Astronomi Ve Uzay Bilimleri ve Matematik her iki bolumu ayni anda okumus bir arkadasinizim hani bir hesap hatasi bakkalda olurda bende olmaz
Arkafaslar arac cillop gibi cok iyi nefes alan saglikli bir motoruu var lastikler fabrika standardinda ister sehir icinde bos yollarda geziyor diyin ister baska birsey arac ankara icinde 38 kurus ile 45 kurus arasi bir sarfiyati var bakin su an tepe bilgisayari 15.9 lt gosteriyor
Ister mesai saatleri disinda kullanmissin diyin ister duz yol yapmis diyin ankara icinde dolasan bir arac bu o yuzden 38 ile 45 kurus diyorum yaklasik 90 tl ile 260 km en iyi degerim bu deger... 190km de oluyor 220 de 240 da... Ben bu arabayi alirken elimde liste 1 ay ankarada test etmedigim satilik zj kalmadi diyebilirim bakima girdiginde ustalar hayretle bakiyorlar aracima o denli bakimli ve saglikli..
255.70.16 lik eski lastiklerle 48 ile 60 kurus arasi yakan bir aracti st bir lastikti dip not...