Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan y-bsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,813
Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

suan benim aracım son zamlardan sonra şehir içi 550 kr şehir dışı 400 kr civarı yakmakta aracım1994 5.2 LTD

Etiketler

eet şimdi anlaşıldı bu arkadaşımızın değerleri, bence sitede birazdaha haşır neşir ol. çünkü herkes biliyorki tepe bilgisayarı gerçek değerleri vermez vu bunun için bir çok topik azçılmıştır okumanı tavsiye ederim...

Tepe bilgisayarinin ne onemi var sevgili dostum gazi koyuyoruz bitince kmyi olcuyoruz dun bitti gaz aksam eve gidince cektigim resimleri koyyayim inanmayana cover olsun :smiley:. 258 km de gaz bitti ustune 102 tl silme gaz aldi yapin bakalim hesabi km de ne cikmis yada zahmet olmasin ben yazayim 0,394 kurus...

bu arabalara bınılıyorsa 3-5 kurusun hesabını yapmak biraz abest kacar 13 senedır yapmadım ama bazen burda yazılanlar edılenler sayesınde bakıp olcuyorum ama gereksız kac lıra yakarsa yaksın yetkıle servıse gıdıyorsa arac elbette az yakar

benim evlat 19,8 lt/100 km yakıyor , bunu 998 kilometre sonucunda elde ettim ve 300 kilometresi otoban sürüşü.
LPG bilemiyorum , aracıma lpg taktırmadım.

veriler cok fazla sizin evlatta ben o verileri 13 yıldır hiç görmedım bi servise baktırın isterseniz :smiley:

benim evlattaki veri bence çok çok normal tarık bey bu arabalar 18-24 arası yakar şehiriçinde , yok ben sık sık kickdown yaparım derseniz şehiriçi 36yı göreceğinizden eminim. ben 300 değil de 400 kmyi otobanda yapsaydım sanırım 1924 e filan düşerdim. yok 900 kilometrenin tamamnın otobanda 90 ile yapsam kimbilir 13 e de düşer :smiley:

aşırı cok yakıyor ya motor ya bılgısayar gümlemiş...

İzmir - Antalya duble yolda yol bilgisayarı 100km/ 12,6 gördüm tam olarak kaç km hesaplamadım ama izmir-antalya belek beldesine gidip geldim toplam aldığım gaz 235 tl. Sevgiler Tavan bilgisayarına bakmayın herzaman aldata bilir...

tarık bey 19,3 litre oldu bugün istanbul'a gidip gelince , gittikçe düşüyor . memnun oldunuz mu :smiley:

bak yukarda biladerim yazdıgına 12 lerde siz hala 19 lardasınız üzgünüm hala 7 litre daha düserse sevinirim :smiley:

Ustam , dostum senin araba manyak harcıyor 38 kuruş. şehir arası yolda aşmış durumda ben İzmir - Antalya belek yaptım KM de 28 kuruş yaktı gidip gelmem toplam 240 tl gazla...

tarık beyle beraber hesaplamakta atladığınız noktayı belirteyim . çok basit : şehir içi ve şehirlerarası farkı.
ben de istanbul'a giderken ölçtüm , gişe çıkışlarında tam 12,2 yi gördüm :smiley:

ama çoğuluk şehiriçi ve hatta motor tam ısınmadan son bulan kısa git geller olduğu zaman 19,3 çok normaldir , kim ne derse desin. işi bilen de aksini idiia etmez zaten
evet 12,2 yi de gördü aracım şimdi memnun musunuz tarık bey :smiley:

memnunum hemde cok :smiley: simdi anlasmaya baslıyoruz bana böle 12 lerle gelin 19 falan yurek hoplatır cınsten :smiley:

şehiriçi kullanımda değil 12 , 14 litre yakan (sadece şehiriçi olarak 50 kilometre yol aldıktan sonra yapılan ortalama ile) gezen bir 5.9 varsa ben 100.000 tl ödemeye hazırım tarık bey :smiley:

Dün aracıma 40 liralık lpg koydum depo herzamanki gibi boştu 40 lirayla yaptığım yol 123 km 325 krş lpg yi adam ettik sonunda çok farketti ve bu 123 km şehir içi ve dışı karışık ama tabi sakin kullanım yani 95-100 km ile..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,593
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.