Atiker ve Grand Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mjeliada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,091
Ynt: Atiker ve Grand Cherokee

Ankara da pembe renkli Hammer var. Bir de pembe Grand Cherokee neden olmasın ?

Selamlar,

Etiketler

Zakof' Alıntı:
Ankara da pembe renkli Hammer var. Bir de pembe Grand Cherokee neden olmasın ?

Selamlar,

O zaman pembe olmaz kiskanmis derler en iyisi benim acemice yaptigim fotoshop da ki renk. Flamingo gogsu pembesi seker pembesi degil.

bak sana güzel arabalar buldum...

jordanjeepnew1.jpg

jordanjeepnew2.jpg

jordanjeepnew3.jpg

bak pembelerde araziye girebilir vazgeç şu alçaltma işinden yeterki...pembe ye de tamam....
logo bile yaptım bak..

jjj.jpg

jjjjj.jpg

Animation43_450x227.gif

tamam alçaltmayacağım ama sanırım sorunlardan dolayı arabamı satacağım bir an önce..

Bunlar arazi araçlarının fotoları mı yoksa ojeli tırmak fotoları mı? ;D

bir jeep bu kadar arıza cıkarmaz acaba kullanım şeklinizmi yanlış ?

ARKADAŞLAR BENİM 1994 5.2 LZ ALDIM FAKAT ÇOK YAKIYOR 50 TL GAZ KOYDUM 65 KM YAPTI LPG ATİKER MARKA BUNUN YAKITINI NASIL DÜŞÜRECEM BİLDİĞİNİZ İYİ USTA VARMI BANA TELEFONUNU YOLLARMISINIZ LÜTFEN. 0532 503 85 59 MURAT BAYRAMDA TRABZONA GİDECEM AMA ÇOK DÜŞÜNCELİYİM GİDSEMMİ GİTMESEMMİ, YA ŞU 350 KRŞ YAKIYOR DİYENLER NASIL YAPMIŞLAR ANLAYAMADIM DOĞRUSU BİDE ŞU RAİF USTA NIN TELEFONONU YOLLARMISINIZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

BUNUN YAKITINI NASIL DÜŞÜRECEM

Sabit hızla kullanın, ihtiyacınız yoksa arazi lastiği takmayın. Trafikte benim gördüğüm sürücülerin çoğu sadece sürüş tarzlarını değiştirerek en az %15-20 daha az yakabilirler.

3 GÜNDÜR 90 SANI GEÇMEDİM AŞIRI GAZLAMADIM ÇOK SAKİN KULLANDIM AMA OLMADI BENKİ ÇOK HIZ YAPAN KİŞİ YANİ İLK GEZ ARABA ALMIŞ GENÇ BAYAN GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ YANİ BU YAZANLAR YANLIŞMI Kİ BEN BUNU BECEREMEDİM USTALARIN TELEFONLARINI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR. ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Şehir içi ( istanbul trafiğinde) 50 kuruşun altında yakıyorum diyenlere ben inanmıyorum ,ama şehir dışında kağnı aracı gibi ,ZJ ye hakaret edercesine 70 km yi geçmeyip 360 kuruş yakıyorum diyenlere inanmak gerekir.Ayar ne kadar iyi olursa olsun trafikte 25 lt lpg nin altına düşmez aksi motoru yıpratır sonuçta 5.2 motor hakkını vermek lazım,

selam.. bende yavaş yavaş testler yapmaya başladım. sistemim brc. opetten 80 tl gaz alıyorum ve çevre yolu - şehir içi karışık (%60 - %40) 260 km yol yapıyor. maksimum hız 110 km ve çokta hassas ve itinalı olmayan kullanımda. eminim hassas ve itinalı kullanırsam ( yeşil ışıkları ayarlamak vb.. ) 10 km extra olur gibi geliyo.. burdan yola çıkarsak sürekli otobn kullanımında 25 kuruşa iner gibi, oda aslanı nesfitle doyurmak gibi olur artık :smiley:

KARKADİL' Alıntı:
3 GÜNDÜR 90 SANI GEÇMEDİM AŞIRI GAZLAMADIM ÇOK SAKİN KULLANDIM AMA OLMADI BENKİ ÇOK HIZ YAPAN KİŞİ YANİ İLK GEZ ARABA ALMIŞ GENÇ BAYAN GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ YANİ BU YAZANLAR YANLIŞMI Kİ BEN BUNU BECEREMEDİM USTALARIN TELEFONLARINI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR. ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Sayın Karkadil,

Öncelikle bu forumdaki yazışmalarda büyük harf kullanmanın bağırmak anlamına geldiğini belirtir, aracınızın ateşleme sistemini, lpg ayarlarınızı kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. Öte yandan overdrive konumunda kullanıyor olabilirmisiniz acaba ? Normal kullanımda O/D ışığı sönmüş olmalıdır.

Tabii ki aracınızda yükseltme varsa büyük ebatlı ve hatta çamur lastiği kullanıyorsanız da yakıt sarfiyatınız artar.

Selamlar,

Mjliada ben senin yerinde olsam hiç lpg takmam, neden mi ben en az 10 kez ayar yaptırmama rağmen 100 tl lpg ile ancak190 km yol yapabiliyorum ,hemde yarısı uzun yolda.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR