Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,895
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

serkan bulamaşşın tabi bağlayacak bi yerinde yok senin zaten :D römork alırken veriyorlarmış ama üzülme ;D
serkann' Alıntı:
evet daha önce niye kimse bunu tavsiye etmedi..bir çekişmedir gidiyor..;D ;D hayır biz g.cciler bağlayacak bişey bulamıyoruz ona üzülüyorum...

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

1- BRONCO ........................CJ5 mtr,strep
2- Cagri_ali..........................CJ6 (namıdeğer abbas)
3- Reis28............................NİVA
4- hunter_34......................fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
5- bull ...............................cj-8 siftah
6- Beatrix...........................ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
7- serkann..........................ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
8- evedilaz......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
9- Jyrays............................CJ5+XR650, herşeyimiz var
10-EmR_69.........................Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11-cubs..............................samurai
12-Enwer............................cj6
13-Expres............................Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14-Expres............................Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15.Kanyon_jimny...................jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam.) ve Eye of the tiger)
16-hakanbusa.......................nissan pathfinder
17-enko...............................Gloper mtr
18-sta kaze...........................feroza mtr vinç
19-Wedat............................cj 5 mtr vinç
20-WranglerCem...................wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom.............................g.vitara
22-Mithatcan........................Mehmet abinin emri üzerine..
23- ateş ..............................zj 5.2
24-eko.................................hilüx
25-fatihoz66.........................G.vitara mtr/vinç/diflook(aksilik olmazsa)
26-yuysal ............................Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)

cagri_ali' Alıntı:
serkan bulamaşşın tabi bağlayacak bi yerinde yok senin zaten :D römork alırken veriyorlarmış ama üzülme ;D
römork alıcamı kim söyledi..kendim yaparım alasını ..;D aslında bir tane daha g.c alıp arkasına römork olarak onu bağlasam diyorum nasıl olur..:smiley:

süper olur vosvoscularda görmüştüm öle bişi sanki ;D
serkann' Alıntı:
römork alıcamı kim söyledi..kendim yaparım alasını ..;D aslında bir tane daha g.c alıp arkasına römork olarak onu bağlasam diyorum nasıl olur..:smiley:

dscn1132sw1.jpg

serkann' Alıntı:
fatih abi ne dir bu arkaya bişey bağlama sevdası..bana kimse bağlanmasın diye çeki demiri takmıyodum...;D

adettendir serkan bizim buralarda böyle yapıyorlar

bana hilux için tavsiye ediceğiniz bir lastik varmı ?

bu söylediğiniz lastikler asvaltta çok gürültü yaparmı ?

eko' Alıntı:
bu söylediğiniz lastikler asvaltta çok gürültü yaparmı ?
biraz yapıyor evet ama kısa birsüre sonra ses hoşunuza gidiyor müzik ihtiyacı bile hissetmiyorsunuz...

Mithatcan' Alıntı:
bende her araca cooper discovery st/c :smiley:

mitatcan daha lastiğini bilmiyosun jantlara bakmaktan lastiğe bakmamışsın bile senin lastik cooper st st/c değil st/c başka bir lastik :D

ates' Alıntı:
mitatcan daha lastiğini bilmiyosun jantlara bakmaktan lastiğe bakmamışsın bile senin lastik cooper st st/c değil st/c başka bir lastik :D

ateşş abi senin lastiğin markası ne allah aşkına bi söylesene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri